15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Avl av nutria hjemme – viktige poeng for nybegynnere

Hva trengs for å organisere dyrking av nutria hjemme? En bekjent har en liten gård, og han overtalte meg til å gjøre det. Til høsten gir det oss en voksen hann og flere hunner, så å si, for en start. Hvor er det bedre å holde dem, på gaten eller trenger du bur, gitt at vi har sterke frost om vinteren? Og hvis cellene, hva skal de lage dem fra, fordi dyrene har slike tenner at et tre sannsynligvis ikke vil fungere?

dyrking av nutria hjemme Kjøttet deres anses å være ikke mindre kosthold enn kaniner, og skinnende skinn kan også realiseres. Dermed vil du få en dobbel fortjeneste, og på bare et år vil du returnere alle investeringer i dyrking av nutria hjemme. Disse dyrene, som ligner store rotter med bevertenner, lever hovedsakelig av plantefôr. Hvis du har en grønnsakshage, så er dette en ekstra bonus, fordi nutria elsker både gress og grønnsaker, men de spiser også gjerne korn. Pass på at dyrene ikke fryser, spiser godt og helst har tilgang til vann, og gir dem komfortable forhold. Dette betyr at dyrene raskt vil gå opp i vekt, vokser over med en elegant pels. Og de vil aktivt reprodusere og “jobbe” med å utvide gården din.

I naturen foretrekker nutria å bosette seg i nærheten av vannforekomster, siden de tilbringer mye tid i vannet. Men de fleste av dem lever fortsatt på land og leter etter vegetasjon for seg selv. Den totale levetiden til dyr er omtrent 6 år, inkludert i fangenskap.

Avl av nutria hjemme – hvor du skal holde dyr

hvor kan du beholde nutria For å holde nutria hjemme, må de gi et varmt rom for en behagelig vinter. Selv om dyrene tåler frost, dør de av langvarig kulde. Temperaturen i rommet skal være minst 8 ° С varm, og der det er unge dyr og drektige hunner – minst 15 ° С varmt.

Du kan beholde hjemmelaget nutria ved å være spesielt utstyrt for dette:

 1. Voliær. Ideell for sommervedlikehold, så vel som for sørlige regioner med varme og korte vintre. Voliere bør ha et basseng, reirhus og separate rom for dyr i forskjellige aldre.
 2. Celler. I varme områder kan du sette den rett i volieren slik at det er en åpen spasertur. I midtfeltet øver de på helårsbur med å plassere dem innendørs. Selve cellene skal være laget av sterkt materiale som tennene på nutria ikke kan skade. Optimal – sveis dem av metall.
 3. Hus, gjerne murstein eller betong. Hvis du isolerer dem, vil nutria om vinteren kunne bo der. Rundt husene utstyrer de gangområdet og blokkerer det med et nett.
 4. Gropen, etter å ha betongert gulvet og dekket veggene med skifer. Om vinteren satte de isolerte hus der..

Siden nutria er semi-akvatiske dyr, er tilstedeværelsen av et reservoar svært ønskelig. Uten det vokser de ikke så raskt og kan bli syke..

Hvordan mate nutria

hvordan å mate nutriaHoveddelen av kostholdet til dyrene er plantefôr, så det vil være lettest å mate nutria om sommeren. I løpet av denne perioden kan nutria gis:

 • topper av gulrøtter og rødbeter;
 • grenfôr (frukt og noen løvtrær);
 • gress fra sumpen (siv, siv);
 • grønn masse belgfrukter;
 • en vinstokk av druer;
 • grønnsaker;
 • frukt.

hvordan å mate nutria om vinterenOm vinteren bør dietten av nutria bestå av høstet hø (løvetann, quinoa, hingstefot), kvister, blader og halm. De fortsetter å gi grønnsaker som er lagret om vinteren: gresskar, jordskokk, rødbeter, gulrøtter. For å gå opp i vekt trenger nutria også korn (bygg, mais, havre, hvete, hirse). Men mest av alt elsker de våt mos, basert på supper, melk eller myse. Det er viktig at vinterdietten inneholder alle ingrediensene som er nevnt. Da vil nutria og vekt fortsette å øke, og huden vil ha en vakker hud. Og til våren, sunne og sterke, vil de aktivt begynne å parre seg.

Hvordan og hvor du skal begynne å avle nutria

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară