15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Infusjon av havre – fordelene og skadene, anmeldelser av den mirakuløse drikken

Fortell oss hvilke sykdommer infusjon av havre hjelper med, fordeler og skader, anmeldelser om dette verktøyet. Kolesterolet mitt økte, og en nabo rådet meg til å drikke havreinfusjon. Han sier at han hjalp henne, og generelt er han veldig hjelpsom. Er det sant?

infusjon av havre fordel og skade anmeldelser Havre er ikke bare en kornavling for å mate et husholdning, men også et veldig nyttig produkt for deg og meg. Det er ikke for ingenting havregryn er inkludert i nesten alle dietter, men dette er langt fra bruksgrensen. En medisinsk drink er også laget av frokostblandinger – en infusjon av havre, fordelene og skadene, anmeldelser som vi vil diskutere i dag.

For å forberede et helbredende middel trenger du bare en termos, kokende vann og 2 ss. l. havrekorn. Fyll dem med 0,5 liter kokende vann, la det dampe i en termos. Og etter 3 timer vil du få et utmerket middel for hjertet, nervesystemet, immunitet og mer..

Infusjon av havre – fordeler og skader, anmeldelser

havreinfusjon De mest nyttige kornene er hele, i skall, de brukes til fremstilling av folkemedisiner. Fullkornshavre inneholder en rekke vitaminer og mineraler. Av vitaminene er de ledende stillingene opptatt av vitaminer fra gruppe B. I mineralsammensetningen er mangan, fosfor og magnesium øverst på listen. I tillegg skyldes den terapeutiske effekten av havrebaserte produkter tilstedeværelsen av antioksidanter i den. Dette er fytinsyrer og ferulinsyrer, avenatramider.

Det er bemerkelsesverdig at kostfiber som er inkludert i frokostblandingen er løselig. Det er derfor havre er så fordøyelig..

Nyttige egenskaper av havreinfusjon

nyttige egenskaper ved havreinfusjonVed regelmessig bruk av infusjonen forbedres kroppens arbeid:

  • giftstoffer fjernes;
  • fordøyelsen stimuleres;
  • nivået av kolesterol og blodsukker synker;
  • blodårene styrkes;
  • pulsen er normalisert;
  • immunitet øker.

Det er anmeldelser som bekrefter selv den forebyggende effekten av havreinfusjon innen kreft. Det gjelder riktignok bare tarmsvulster, men det er likevel ikke mindre verdt.

Havrebuljong har de samme medisinske egenskapene. Den kan ikke bare lages av korn, men også bare av skallet. Tilberedningsteknologien er annerledes: hvis infusjonen bare er dampet, må kjøttkraften kokes over lav varme i minst en time. For samme mengde vann (0,5 l) trenger korn 2 ganger mindre, bare 1 ss. l.

I hvilke tilfeller kan infusjonen skade kroppen

kontraindikasjoner for infusjon av havreVed å bruke havre som råvare for legemidler, er det verdt å vurdere effekten på kroppen. Og også – observer doseringen og ikke overskrid den. Et overskudd av frokostblandinger og kostfiber forårsaker bivirkninger fra tarmen: forstoppelse eller urolig avføring, oppblåsthet.

I tillegg stimulerer infusjonen arbeidet i galleblæren, som i noen tilfeller også er farlig. I nærvær av steiner eller kolecystitt bør produktet tas forsiktig. Ellers vil det bare føre til en forverring av sykdommen..

Ikke glem at det er mennesker som er overfølsomme for proteinene som består av frokostblandingen. Etter at de har brukt infusjonen, oppstår en allergisk reaksjon – kvalme, oppkast, diaré.

Havreens helbredende egenskaper

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară