15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Verbena magiske olje vil kurere alt og hjelpe i kjærlighet

Fortell meg hvor verbena olje brukes? En gang ga en venn meg en liten flaske. Jeg tok vare på det bare for massasje, og noen ganger la jeg det til badekaret. Jeg liker denne aromaen veldig godt, det er synd at oljen allerede er ferdig. Verbena vokser også på nettstedet vårt, jeg lurer på om du kan lage olje av det selv? Jeg hørte at det også har en helbredende effekt.

verbena olje Blant eteriske oljer inntar verbenaolje et spesielt sted – et veldig populært produkt, men ikke veldig rimelig. Først og fremst gjelder dette den økonomiske siden, fordi den er ganske dyr. Og dette er på ingen måte forbundet med det brede bruksområdet for oljen, selv om eteren har mange helbredende egenskaper. Det handler om den spesielle matlagingsteknologien og tilgjengeligheten av en spesiell type verbena.

Hvordan få et naturlig afrodisiakum – verbena olje

sitron verbena for smør Kilden til oljen er en viltvoksende verbena-busk med lilla blomster. Det er fra dem, så vel som fra bladene, at verdifull eter ekstraheres. Dette krever spesialutstyr, siden olje “ekstraheres” ved dampdestillasjon. Det er umulig å gjøre dette hjemme..

En fet væske med en uttalt sitronaroma kan fås fra bare én type verbena. Det er populært kjent som urt av kjærlighet, i vitenskapelig litteratur kalles det sitronlipia. Kulturen vokser hovedsakelig i Afrika, Kina og Frankrike, hvor det faktisk produseres olje..

Gitt de betydelige kostnadene, kan du i vårt område ofte finne et falskt produkt – en syntetisk blanding. Takket være sitrontiminen beholder den den karakteristiske sitrusaromaen, men ikke de medisinske egenskapene til verbenaolje..

Verbena olje som et middel

verbena som medisinVerktøyet har vunnet størst popularitet som et resultat av dets evne til å forbedre seksuell lyst og forverre hyggelige opplevelser. Imidlertid er oljen ikke bare kjent som et afrodisiakum, men også som et utmerket kosmetisk produkt. I tillegg er eter mye brukt i folkemedisin for behandling og forebygging av ulike sykdommer.. Dermed har vervain olje et bredt spekter av medisinske egenskaper, nemlig:

  • akselererer helbredelsen av sår og annen skade på huden;
  • glatter ut rynker, bidrar til å opprettholde hudens elastisitet;
  • toner kroppen, forbedrer immuniteten;
  • styrker blodårene;
  • lindrer forskjellige typer spasmer;
  • normaliserer blodtrykket;
  • takler effektivt sykdommer i øvre luftveier;
  • øker amming;
  • virker beroligende, antiinflammatorisk og smertestillende.

Oljen kan tilsettes bad eller kosmetiske preparater, gni og massasje kan gjøres med den. I noen tilfeller blir det til og med konsumert i små mengder inni, sørg for å blande det med honning. Men hvis du er utsatt for allergi, bør du være forsiktig. Ikke bruk eter for barn og gravide..

Nyttige egenskaper av verbena eterisk olje – video

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară