15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kan kumquat provosere blærebetennelse eller er japansk appelsin bra for deg?

Fortell meg, kan en kumquat provosere blærebetennelse? Jeg elsker disse fruktene veldig godt og pleide ofte å tillate meg selv å spise på dem. Men for et par år siden ble jeg alvorlig forkjølet, og nå lider jeg ofte av blærebetennelse. Mitt siste forsøk etter å ha fått denne sykdommen for å spise nok appelsiner førte til en sykehusseng. Det er sant at jeg fortsatt ikke er sikker på om fruktene var skylden eller om omstendighetene bare falt sammen..

kan kumquat provosere blærebetennelse Alle vet at sitrusfrukter er kontraindisert i nærvær av allergi eller sår, men hva med andre sykdommer? Spesielt oppstår spørsmålet ofte om en kumquat kan provosere blærebetennelse. Det ser ut til at det er en sammenheng mellom den japanske appelsinen og et delikat problem, men det eksisterer fortsatt. På den ene siden er kumquat en veldig sunn frukt med en rik vitaminsammensetning. Bare 100 g saftig masse vil gi det daglige behovet for mineraler og vitaminer. Samtidig har fosteret et lavt kaloriinnhold, så dette vil ikke påvirke figuren. Er det mulig å bruke det for blærebetennelse?

Med noen sykdommer er kumquat ikke bare mulig, men også nødvendig. Så det stimulerer appetitten godt, hjelper til med å bekjempe bakterier og virus, renser kroppen for giftstoffer og giftstoffer. Og med tanke på fiberen i sammensetningen, hjelper det godt med forstoppelse..

Hva kan forårsake en forverring av blærebetennelse

blærebetennelse Som minst en gang hadde problemer med å “bli kjent” så langt fra morsom sykdom, vet at den kan komme tilbake. Dette kan provoseres av:

  • alvorlig hypotermi;
  • feil undertøy (syntetisk eller tettsittende);
  • sykdommer i kjønnsorganene;
  • stillesittende arbeid;
  • utilstrekkelig hygiene i det intime området, spesielt under menstruasjon av kvinner;
  • selvmedisinering.

Kan kumquat provosere blærebetennelse?

kumquatSelv om den eksotiske frukten ikke er på listen over kontraindikasjoner, bør du ikke skynde deg. La oss ikke glemme at kumquat inneholder ganske mye syre. Selvfølgelig taper han på sitron, men likevel er dette langt fra en banan. Når den konsumeres, øker sitrus surheten i magen, og gitt sin uløselige forbindelse med genitourinary systemet og i blæren. Som du vet, er et surt miljø det gunstigste for utvikling av bakterier. I sin tur kan dette føre til urinbetennelse eller forverre kronisk blærebetennelse. Så i nærvær av denne sykdommen er det bedre å nekte kumquat. Av samme grunn anbefales det ikke å inkludere japansk appelsin i kosten for nyrebetennelse og sår. Og det høye innholdet av raske karbohydrater gjør det til en uønsket diabetiker i kostholdet..

Hva du ikke skal spise med blærebetennelse – video

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară