15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva er en vinterhage i en leilighet – hvordan lage et levende grønt hjørne i hjemmet ditt

Fortell oss hva som er en vinterhage i en leilighet? Min kone elsker blomster veldig, men vi har bare to vinduer, men vi har en stor loggia. I år isolerte jeg det, satte hyllene. Tror du den er egnet for den grønne sonen?

hva er en vinterhage i en leilighet Fans av blomsterbedriften vet hva en vinterhage i en leilighet er, fordi nesten alle har dette stedet for sjelen. Tenk deg følgende bilde: en snøstorm hyler utenfor vinduet og en snøstorm feier, og du leser en bok med en kopp varm te under et mandarintre … Og nå spiller ikke frosten noen rolle når det er grønt kjæledyr rundt. Hva er dette dyrelivet og hvordan utstyres det?

Hva er en vinterhage i en leilighet

vinterhage En vinterhage, et drivhus og et drivhus er forent med muligheten for å dyrke planter hele året. Men hvis drivhuset og drivhuset er separate spesialutstyrte bygninger, ligger vinterhagen direkte i huset. Det er en del av det, hvis karene med planter er i et eget rom, eller en fortsettelse i form av en balkong eller loggia. Videre må sistnevnte isoleres for vinterens tilstedeværelse av blomster i dem..

Optimalt, hvis størrelsen på rommet er minst 15 kvm. m. Det er bedre å finne en mulighet og utstyre loggiene på nytt. I et vanlig rom vil det være vanskelig å opprettholde ønsket mikroklima, belysning og fuktighet. I tillegg trenger mange blomster en sovende periode om vinteren, som de trenger for å senke temperaturen på innholdet..

Hvordan utstyre en vinterhage

hagen på loggiaenFor å gjøre plantene komfortable, bør du først forberede rommet, spesielt loggiaen. Det viktigste er å være oppmerksom og nærme seg slike nyanser på en ansvarlig måte:

  1. Belysning. Spesielle fytolamper kan “erstatte” solen. Den ideelle hagen er imidlertid en loggia med glasstak som kan skygges om sommeren hvis den ligger på sørsiden..
  2. Oppvarming. Du kan bruke gulvvarme, varmtvannsoppvarming, klimaanlegg eller elektriske ovner.
  3. Ventilasjon. Det enkleste alternativet er å ha vinduer som kan åpnes, men området skal være det ¼ hele hagen.
  4. Vanning. Hvis det er mange planter, er det bedre å installere drypp vanning. Luftfuktigheten vil opprettholdes av en minifontene som ligger der i hagen..

Når det gjelder valg av planter, er det ingen spesifikke anbefalinger her. Alt avhenger bare av ønsket og evnene. Ulike eksotiske stoffer, som sitrusfrukter, trives godt i provisoriske hager. Det er bedre å plassere dem nærmere lyset, mens du ikke glemmer de økte kravene til fuktighet. Upretensiøse sukkulenter er imidlertid også fine. Det eneste er at blomster av forskjellig “karakter” må skilles. Til dette brukes hagesonering..

Hvordan lage en vinterhage på balkongen – video

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară