15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvor å plante syriner: velge et sted og forberede jorda

Fortell meg hvor du skal plante syriner? Vi bestilte et par frøplanter til våren, vi vil finpusse sommerhuset med stauder. Det er ledig plass langs uthusene, men det er allerede en skygge der på ettermiddagen. Blir syrin blomstre under slike forhold, eller er det bedre å velge et mer opplyst område?

hvor man skal plante syriner Flerårige busker er best egnet for sommerhytter som ikke brukes til permanent opphold. Det er mindre trøbbel med dem enn med ettårige, og det er lettere å ta vare på. Ta for eksempel syriner: frodige busker eller kompakte trær vil glede deg med duftende blomstring. Men bare hvis du vet hvor du skal plante syriner. Som en prydavling vil den vokse nesten overalt. Men hvis du vil ha en lys og rik blomstring, bør du være mer oppmerksom på valg av sted og jord for planten. Planter i et skyggefullt hjørne av hagen strekker syriner ut skuddene sine på jakt etter solen. Hun legger færre blomsterknopper, og blomstringene i seg selv er små. I dag vil vi fortelle deg hvordan du kan forhindre dette og finne et komfortabelt sted for kulturen din..

Hvor å plante syriner: velge et sted i hagen

blomstrende syrin For duftende syriner, prøv å finne et lyst og koselig sted. Det skal være tent mesteparten av dagen, så kan buskene vokse aktivt og blomstre godt. Som et ekstremt alternativ kan du plante syriner i en åpent penumbra nær høye stauder i nærheten. De vil ikke bare “dele” solen, men vil også spille rollen som en beskyttende vegg mot vinden. Dyp skygge for syriner vil resultere i en underutviklet busk med sparsom blomstring. Og fra utkast, spesielt i høst-vinterperioden, vil blomsterknopper fryse.

I våtmarker vil syriner ikke vokse. Hvis hagen din ofte blir oversvømmet av smeltevann om våren, kan du sørge for en flerårig som et alpinsklie ved å bygge en haug. Husk å sørge for drenering for å holde rotsystemet mot sykdom og forfall..

Hvilken jord foretrekker syrin?

plante en syrinplanteEn blomstrende flerårig vokser best i løs jord med nøytral surhet. På leireområder, fortynn jorda i hullet med sand. I tung jord vil vann stagnere, noe som vil føre til plantesykdommer. Sandjord “vekt” med en liten mengde leire for motsatte formål for å beholde fuktigheten.

Hvis du gjødsler jorden godt under plantingen, kan de unge syriner ikke mates i løpet av de neste årene. For å gjøre dette, legg til følgende gjødsel i plantehullet etter at dreneringen er lagt og bland med bakken:

  • humus bøtte;
  • et glass treaske;
  • 30 g superfosfat.

Og til slutt et råd til. For at syrenen din ikke skal gi mye rotvekst, løfter du rotkragen et par centimeter over jorden.

Video om å plante syriner

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară