15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Monet loam er et upretensiøst bakdeksel for enhver hage

Fortell meg, er det vanskelig å vokse pengestrøm? Jeg kjøpte flere busker i små potter på markedet, selgeren sa at dette er forankrede lag. Hun forsikret meg også om at de i løpet av sommeren ville bli til et grønt teppe og spre grenene sine på bakken. Når jeg ser på smulene mine, kan jeg liksom ikke tro at det blir slik. Hvor å plante dem slik at loosestrife raskt vokser grønn masse, og hvordan man bryr seg?

loosestrife Blant bunndekke -plantene er det verdt å merke seg mynten. Han ser ikke bare nydelig ut hvor som helst, men har også en upretensiøs karakter. Dette er en av de mest krevende avlingene som kan vokse både i solen og i skyggen. I tillegg kjennetegnes loosestrifen ved sin raske vekst og høye frostbestandighet. Enig i at dette er viktig for vinteren vår. I tillegg blomstrer buskene også sterkt med en spredning av solfylte blomsterstander. Etter å ha plantet dem en gang i hagen, vil du beundre nesten en plen laget av loosestrife i mange år. For at det ikke skal bli et ugress på grunn av et godt utviklet, viltvoksende rotsystem, bør du likevel være litt oppmerksom på planten..

For røttene som raskt sprer seg over stedet, kalles loosestrife slangrot eller creeper. For sine runde blader kalles det et penny grass, og for de medisinske egenskapene til bladene – engte. Det vitenskapelige navnet på kulturen er lysimachia nummularia.

Hvordan ser en plante ut

loosestrife ved dammen Verbeinikken kan ofte finnes i naturen: blant våte enger, på stillestående vannmasser, langs elvebredder eller i en tett skyggefull skog. Det er ganske åpenbart at det er veldig fuktighetselskende, og også et ideelt bakdeksel. Lave busker blir raskt forgrenede og lange, opptil 60 cm, skyter. De kryper langs bakken og fyller raskt all ledig plass..

Kvistene er tett dekket med små avrundede blader, formet som mynter. Den delikate lysegrønne fargen på bladene harmonerer fantastisk med de gule blomstene som blomstrer i den sentrale delen av skuddene. Engte blomstrer fra mai til august. I skyggelagte områder forskyves blomstringstiden med en måned..

Loosestrife tilhører primroses -familien, og dens nærmeste slektninger er cyclamen, primrose, ambilanthus.

Løs orm i hagen – trekk ved dyrking

loosestrife i skyggen av et treDet vil ikke være noen problemer med å velge et sted for en plante, det føles godt både i solen og i et skyggefullt hjørne. Loosestrifen er heller ikke kresen med jorda, bortsett fra at den definitivt ikke vil slå rot i sand og leire.

Pleien av bakdekselet er den mest minimale:

  1. I solfylte områder er vanning nødvendig, i skyggen eller i nærheten av et reservoar – bare på tørre somre.
  2. Gjødsel er bare nødvendig på helt dårlig jord, og selv da er torvmulighet nok. Hvis du trenger at busken vokser raskt, kan du mate den med humus flere ganger.
  3. Om høsten skal tørkede skudd kuttes ut og de resterende grenene skal forkortes betydelig, slik at bare den nedre delen blir igjen.

Gitt den aggressive naturen, ved planting, er det tilrådelig å beskytte stedet for engte ved å grave i skifer. Ellers må du regelmessig og nådeløst forkorte og kutte ned en del av planten. Hvis dette ikke er gjort, vil det spre seg over nettstedet..

Loosestrife dvale uten ly, røttene er beskyttet av jorden selv. Kulturen forplantes av frø, men oftest – av nedgravde lag eller stiklinger. Busker vokst fra frø blomstrer bare i det tredje leveåret, dessuten er frøene ikke forskjellige i høy spiring.

Løst blad i naturen – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară