15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan ta vare på en blomst kvinnelig lykke: skape ideelle forhold for blomstring av spathiphyllum

Fortell meg hvordan du skal ta vare på en blomsterkvinnelig lykke? Presenterte en blomstrende plante til bursdagen min, først var bladene lyse, grønne. Og nylig la jeg merke til at de var ferdige og begynte å tørke opp. Urtepotten står på bordet ved nordvinduet, det må være mørkt der for blomsten, og dessuten åpner jeg vinduet for ventilasjon. Hvor er det beste stedet å sette busken og hvor ofte den må vannes?

hvordan ta vare på en blomst kvinnelig lykke Det er en tro på at hvis spathiphyllum blomstrer voldsomt, vil elskerinnen sikkert snart finne lykke i familieforhold. Sannsynligvis er det av denne grunn at planten ble kalt kvinnelig lykke. Faktisk, hvor mye trenger en kvinne for å være lykkelig? Alt som er stillhet og harmoni i huset, og til og med litt oppmerksomhet fra kjære. På samme måte krever spathiphyllum mildt lys, varme og et minimum av omsorg fra vertinnen, fordi den absolutt ikke er lunefull. Hvordan ta vare på en blomsterkvinnelig lykke, slik at den ikke bare gir en nydelig blomst, men også bringer positive følelser inn i huset?

I prinsippet er spathiphyllum vanskelig å drepe i hjel. Den vakre frodige busken tilpasser seg nesten alle forhold. Til tross for dette er det fortsatt noen punkter som kan ha en negativ innvirkning på anlegget. Hvis du ikke følger anbefalingene, kan dette ikke bare ødelegge utseendet, men frata blomsteroppdrettere muligheten til å beundre blomstringen. Så hva trenger du å vite hvis spathiphyllum vises i blomstersamlingen din? Først og fremst gjelder dette:

  • betingelsene for å beholde blomsten;
  • trekk ved omsorg (vanning, fôring, transplantasjon).

Hvor å sette en blomsterpotte med kvinnelig lykke?

spathiphyllum på vinduet Spathiphyllum elsker myk belysning, så det er bedre å forlate de sørlige vinduene for andre farger. Om sommeren vil planten føle seg bra på den nordlige vinduskarmen, om vinteren vil det være litt mørkt for det der..

Kvinners lykke vil ikke forsvinne fra mangel på lys, men det vil slutte å blomstre, og nye blader vil vokse små. Derfor, i en periode hvor dagslyset er kort, må gryten omorganiseres til østsiden. Det er mer sol der, men samtidig er det ingen direkte stråler som stygge flekker dukker opp på bladene..

Når det gjelder temperatur, er spathiphyllum en ganske motstandsdyktig plante. Den tåler sommervarme opp til 35 grader Celsius godt, og om vinteren vil den overleve selv ved 15 grader (men ikke lavere).

Det eneste kravet for kvinnelig lykke er fuktighet, spesielt hvis luften i rommet er tørr. For å bringe forvaringsbetingelsene nærmere det naturlige, må du regelmessig tørke bladene med en fuktig svamp. Du kan også spraye dem med jevne mellomrom..

Hvordan ta vare på en blomst kvinnelig lykke?

vanning spathiphyllumSpathiphyllum i omsorg vil ikke forårsake store problemer, det viktigste er ikke å glemme blomsten og utføre slike prosedyrer i tide:

  1. Vanning. Blomsten elsker vann, så om sommeren må den “vannes” annenhver dag. Du kan vanne direkte i potten, men du må prøve slik at strålen ikke treffer midten av bushen. Om vinteren, når rommet blir kjølig, er slik vanning unødvendig og kan til og med skade. I løpet av denne perioden er det nok å fukte jorden en gang per tildeling..
  2. Topp dressing. I næringsrik jord kan kvinners lykke vokse uten befruktning. For at busken skal utvikle seg og blomstre mer aktivt, er det tilrådelig å legge til mineralkomplekser en gang i måneden. Dette kan gjøres fra midten av våren til midten av høsten..
  3. Overføre. Spathiphyllum liker ikke hyppige flyttinger, så det er nok å plante busken hver tredje tidlig på våren. Det er bedre å bruke omlastingsmetoden, mens potten ikke skal være for stor.

Avslutningsvis vil jeg legge til at kvinnelig lykke bare blomstrer når røttene vokser og omgir hele jordklumpen som er i potten. Planten liker imidlertid ikke trekk, som andre innendørs kjæledyr. For resten er det absolutt ikke krevende og kan bare gi glede av kontemplasjonen av delikate hvite slør på et langt blad mellom lyse tette løvverk..

Video om riktig omsorg for en blomst kvinnelig lykke eller spathiphyllum

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară