15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilket fyll kan brukes til å lage paier – vi lager deilig og med kjærlighet

Rådfør den unge husmoren hva slags fyll du kan bruke til å lage paier? Jeg elsker bakverk veldig mye, moren min lagde ofte mine favorittpaier med kirsebær. Det var en god tid, men jeg måtte gå langt fra foreldrehjemmet etter mannen min til hjemlandet. Nå lærer jeg å lage mat, spesielt siden mannen min også viste seg å være en stor elsker av melprodukter. Jeg taklet testen, men det er ikke alltid nok fantasi om hva jeg skal putte inni.

med hvilken fylling kan paier lages Med te, melk, kompott eller bare sånn – paier kan være både en hovedrett og en deilig dessert. Alt avhenger av hva som er inni. Når du velger hvilken fyll du kan lage paier med, ikke vær redd for å eksperimentere. Her er standardklisjeer helt upassende, fordi nesten alle produkter kombineres med deigen. Kjøtt eller grønnsaker, frukt eller meieriprodukter – alt blir deilig, spesielt hvis du kombinerer dem med hverandre. Selvfølgelig vil nesten ingen like cottage cheese med kjøtt, men kjøtt med grønnsaker eller ost med bær søtet med sukker vil alltid finne sine gourmeter. Vi gjør deg bare oppmerksom på en del av de mulige variasjonene for fylling av melprodukter. De passer både til gjær- eller butterdeig og kefirdeig..

Hvilket fyll kan du lage paier med – alternativer for salte retter

usøte paier Usøte paier er kjent for metthetsfølelsen. De vil hjelpe deg med å glemme sulten lenge eller erstatte middagen. I første omgang er kjøttpaier, men grønnsaksfyllinger er ikke dårligere i metthet, dessuten er de veldig saftige.

Du kan stappe paier:

 1. Kjøtt eller kjøttdeig. Stek eller kok det på forhånd hvis det er kylling. Selve kjøttet er tørt, så for å gjøre fyllet saftig, må du legge til mye stekt løk. Det vil tilføre saftighet og en unik aroma. Du kan også kombinere kjøtt med poteter, sopp, bønner. Eller bytt den mot skinke eller pølse, spesielt liverwort.
 2. Sopp. Alt vil gjøre, fra kjøpt champignon til kantarell plukket med egne hender. Ikke glem å koke eller steke dem også. Og tilsett løk for saftighet. Hvis det ser ut til at paiene blir “tørre”, bland soppen med poteter, kjøtt eller egg.
 3. Egg. Tilsett stekt løk, du kan også tilsette litt kokt ris og grønne løkfjær.
 4. Poteter. Igjen, ikke glem løken når du knuser potetmosen til fyllet. Og i kombinasjon med sopp eller kjøtt, blir det enda saftigere og mer tilfredsstillende..
 5. Kål. Videre vil både fersk og gjæret gjøre, bare ikke glem å steke, du kan med tomatpuré eller juice.
 6. Fisk. Ikke-standard, men veldig velsmakende fyll. For henne, kokt og demontert fra beinfugl eller vanlig hermetikk, for eksempel sardin.
 7. Hytteost blandet med dill og saltet. Enkelt, men velsmakende, og du trenger ikke gjøre noe annet, bortsett fra å legge til et egg slik at fyllet holder seg bedre.
 8. Ris eller bokhvete. Korn kan også pakkes inn i paier ved å koke dem. Tilsett mye stekt løk til ris for å få en fersk smak, du kan legge til et par kokte egg. Men bokhvete blir mer saftig og pikant hvis du smuldrer en syltet agurk.
 9. Bønner eller erter. Veldig tilfredsstillende fylling, krever også tilsetning av løk.

Søte pålegg

søte paierFor at paier skal bli en dessert, må det være noe søtt inne. Barn vil elske paier med søt cottage cheese og rosiner. Tilsett litt vanilje og kanel for smak.

For å forhindre at cottage cheese søl ut, bland den med et egg eller eggeplomme..

Klassikerne i sjangeren er paier med syltetøy. Alle vil gjøre det, men det er lurt å ta en tykkere slik at den ikke renner ut. Det viktigste er at ingenting annet må gjøres. Åpnet glasset og du kan starte produktene umiddelbart.

Og hvilke søte paier uten friske bær og frukt. Fyll dem med hva sjelen din ønsker, for eksempel:

 • epler;
 • kirsebær;
 • rips;
 • jordbær;
 • blåbær;
 • aprikoser;
 • plommer.

Og hvis du vil ha noe søtt om vinteren, men det ikke er frisk frukt eller bær, kan du ta tørket frukt, rosiner eller nøtter.

Enkle fyllinger for magre paier – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară