15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvor du kan tømme vannet fra septiktanken – vi gjør det riktige valget basert på jordens egenskaper

Fortell meg hvor du kan tømme vannet fra septiktanken? Vi har en dacha uten fasiliteter, i stedet for gass bruker vi komfyrvarme, importert vann, i en brønn. Til og med kloakken måtte installeres uavhengig. Nå er jeg ikke avhengig av noen, men det var et lite problem med avløpsvann.

hvor kan du tømme vannet fra septiktanken Hvis det er et privat kloakkanlegg i nær fremtid, vil du stå overfor spørsmålet om hvor du kan tømme vannet fra septiktanken. Tilstedeværelsen av et lokalt renseanlegg på stedet løser ennå ikke problemet med deponering av avløpsvann. Hvis huset (i betydningen kloakk) sjelden brukes, kan du med jevne mellomrom ringe en spesiell kloakkbil. Det vil pumpe ut det akkumulerte vannet og ta det ut, men ved intensiv bruk er det ganske dyrt. Det er her spesielle systemer og strukturer kommer godt med, noe som gjør det mulig å gjøre uten å ringe spesialister under drift..

Septiktanken i seg selv er ikke den siste lenken i avfallshåndtering. I den gjennomgår den flytende komponenten bare mekanisk anaerob rensing. Etter det er det viktig å rense vannet for å bringe det til overflaten. Den har en vedvarende, karakteristisk for kloakk, ubehagelig lukt, dessuten er tilbaketrekking av slike ubehandlede avløp forbudt ved lov.

Det er flere alternativer, og hvilken som er riktig for nettstedet ditt, avhenger av to faktorer. Dette er jordens sammensetning og forekomsten av grunnvann.

Hvor kan du tappe vann fra en septiktank på filterjord

Filterjord anses å være jord som raskt kan absorbere vann: sandsteiner og sandstein. Forutsatt at grunnvannet er lavt (mindre enn 1,5 m), er to typer konstruksjoner for tilleggsbehandling og drenering tillatt på slikt land:

  1. Filtreringsfelt. Perforerte rør er koblet til septiktanken, lagt i en grøft på en pute av pukk. Avløpsvannet siver gjennom hullene og passerer gjennom sengen, som fungerer som et ekstra filter. Deretter absorberes de i jorda.filtreringsfelt
  2. Filtrer godt. I stedet for mange rør, bare ett, koblet til en frittstående tilleggsbrønn. Den har vegger, men ingen bunn, i stedet for en mursteinpute. Driftsprinsippet ligner filtreringsfeltet: avløpet renses i knust stein og går ned i jorden under sengetøyet. Tidligere ble slike brønner lagt ut av betongringer. Nå kan de kjøpes ferdig i form av kjegleformede plastbeholdere uten bunn..filtrer godt

Hvis grunnvannstanden er mer enn 1,5, dessuten er jorda tung, leirete, strukturene beskrevet ovenfor kan ikke reises. De vil bare ikke fungere.

Alternativer for utslipp av avløpsvann for problematisk tett jord

For leire brukes mer avanserte systemer som i tillegg renser avløpsvannet. De er også effektive ved dype grunnvannsnivåer, siden de erstatter filtreringsjorden.. I dette tilfellet kan du tømme vann på en av måtene ved å stille inn:

  1. Septiktank med biofilter. Vann fra septiktanken kommer inn i den andre lagertanken, hvor det er torv. Etter å ha passert det, går det behandlede avløpsvannet ut gjennom et rør i bunnen av filteret og slippes ut i en grøft..septiktank med biofilter
  2. Biologisk behandlingsstasjon. Anbefales for leirete jord med høyt grunnvannsnivå. Det renser avløp opptil 100%. Dette gjør det mulig å tømme dem til reservoarer, selv om grøfter eller brønner oftere brukes..biologisk behandlingsstasjon

Hvordan velge en septiktank for en sommerbolig og hvor du skal tømme beholdningen – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară