15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fig Brunsvik i midtfeltet – er det mulig å vokse

Fortell meg, vil Brunswick -fiken vokse i midtbanen? Vi prøvde å dyrke denne avlingen flere ganger, men plantene frøs ut. Barnehagen fortalte oss at sorten rett og slett var termofil og rådet oss til å prøve Brunswik. Hva er den kritiske temperaturen for ham og hvordan fiken vintrer?

fig brunswick i midtre kjørefelt Det er ingen hemmelighet at fiken er en veldig termofil kultur som kom til oss fra tropene. Av denne grunn tror mange at han ikke er i stand til å overleve i klimaet vårt. Men gartnere som dyrker Brunswick -fiken i midtbanen har lenge tilbakevist denne misforståelsen. Takket være arbeidet til oppdrettere har vi skaffet varianter med økt vinterhardhet. Brunswick er bare en av disse fiken. Selvfølgelig, som mange andre varianter, trenger den også ly. Men “minus frostgrensen” er mye lavere.

Beskrivelse av anlegget

fiken frukt brunswick Under naturlige forhold kan treet vokse opp til 2 m i høyden og bygge opp et kraftig rotsystem. Diameteren når 10 m på en dybde på opptil 7 m. Dette er imidlertid unødvendig for dyrkede planter. Gartnere er begrenset til rotvekst og beskjærer fiken regelmessig for å hemme veksten. Sorten har veldig vakkert stort løvverk. Bladplater opptil 25 cm lange er dypt delt inn i lapper. Overflaten på bladene er glatt og skinnende, men på baksiden er de myke og dekket med kort pubescens..

Planten bærer frukt med vakre fiken, formet som pærer. De er ganske store, ca 100 g hver, grønnbrun i fargen. På siden der solstrålene kjærtegner frukten, blir fiken rød og til og med lilla..

I de sørlige regionene, som andre arter, kan Brunswick produsere to avlinger: midt på sommeren og tidlig på høsten. De første fiken er større, høsten veier i gjennomsnitt ca 70 g. Imidlertid er midtfeltet, spesielt nærmere nord, oftest frukting en gang, sommer. På grunn av tidlig frost har den andre bølgen rett og slett ikke tid til å modnes.

Fig Brunsvik i midtbanen – fordeler og ulemper med sorten

fiken skjulAv fordelene med sorten er det verdt å merke seg:

  • gode smakskarakteristika;
  • utbytte;
  • selvfruktbarhet;
  • tidlig modenhet;
  • økt frostbestandighet (20 – 27 ° frost).

Brunswick har en ulempe, som alle varianter som finnes i dag. Uten ly i det åpne bakken fryser de alle ut. Hvis alvorlig frost varer lenge om vinteren, er det bedre å dyrke et tre i et kar og bringe det inn i kjelleren for vinteren. Samtidig er sorten den mest resistente blant slektningene..

Sommerfruktfiken Brunswick – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară