15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nyttige egenskaper og kontraindikasjoner for kornel frø eller hvorfor de ikke skal kastes

Fortell oss hva som er de nyttige egenskapene og kontraindikasjonene til dogwoodfrø? I år fikk jeg diagnosen diabetes mellitus, jeg drikker piller, men jeg prøver også å bruke folkemedisiner. Nylig leste jeg om kornelbær, at de senker sukkernivået. Hvordan påføre, svelge hel med beinet, eller skal det samles opp? I hvilke andre tilfeller vil dogwood hjelpe??

nyttige egenskaper og kontraindikasjoner av dogwood frø Røde bær har lenge vært kjent ikke bare som en kulinarisk krydder. De inneholder mange vitaminer og mineraler og brukes vellykket til å behandle mange sykdommer. Ikke glem at de nyttige egenskapene og kontraindikasjonene til dogwoodfrø er ikke mindre verdifulle. Hvitaktige langstrakte drupes, selv om de er sterke, fordøyes godt i magen. Dessuten inneholder de ikke mindre vitaminer og mineraler enn selve massen. Hva er dogwood frø kjent for??

Nyttige egenskaper og kontraindikasjoner av dogwood frø

dogwood bein Som bær har frø en positiv effekt på menneskekroppen, nemlig:

  • styrke blodårene;
  • normalisere blodtrykket hos hypotensive pasienter og blodsukkernivået hos diabetikere;
  • gjenopprette jernmangel i anemi;
  • øke appetitten og generell tone;
  • gjenopprette metabolisme;
  • ro nervesystemet;
  • tjene som forebygging av sklerose og hodepine;
  • bidra til å opprettholde oral helse;
  • behandle hemorroider, hudsykdommer, halsbrann, gastrointestinale lidelser.

Til tross for den helbredende kraften, er bruk av dogwood, inkludert frø, i noen tilfeller kontraindisert eller begrenset. Så det anbefales ikke å bruke bær med høy surhet og søvnforstyrrelser. Gravide kvinner bør også være forsiktige når de bruker dogwood i begrensede mengder. Ellers er det fare for blødning og til og med abort. Men med forstoppelse kan du ikke spise beinene selv, men fruktkjøttet – du kan.

Hvordan bruke dogwood og frø

dogwoodFra sunne bær kan du tilberede avkok og til og med deilig syltetøy eller juice. Den enkleste måten er å bare spise bærene sammen med frøene, svelge den siste helheten uten å tygge. Det er bedre å nyte fersk eller tørket dogwood før hovedmåltidet, spise 5 stykker.

Hvis bærene spises ferske, er det viktig å ikke spise overmodne. Selv om mengden næringsstoffer i dem ikke reduseres, kan overmoden masse forårsake fordøyelsesbesvær. Hvis bare frø er nødvendig, vil slike frukter gjøre det, du trenger bare å velge dem.

Når det gjelder frøene selv, kan noen synes det er vanskelig å svelge hele. Det spiller ingen rolle, du kan male drupes i en kaffekvern og ta 1 ts. tre ganger om dagen. I dette tilfellet er det viktig å drikke cornelian kirsebærpulver med mye vann. Og fra det tilberedes også en infusjon, som er effektiv for klyster med hemorroider..

Fordelene og skadene ved dogwood – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară