15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

I hvilken alder kan et barn få et granateple og hvordan

Fortell meg, i hvilken alder kan et barn få granatepler? Datteren min kommer til oss om sommeren med en baby, barnebarnet er bare 1,5 år. Hun er veldig livlig og nysgjerrig, prøver å smake på alt. Foreldre utnytter dette og introduserer sakte frukt i dietten. For eksempel elsker vår lille jente ganske enkelt epler, og hun liker også å “spisse tennene” på gulrøtter. Spørsmålet om granateplet dukket ikke opp ved en tilfeldighet – den siste sjekken på sykehuset viste lavt hemoglobin. På et tidspunkt hevet jeg den også med granateplejuice til datteren min..

i hvilken alder kan et barn få et granateple Det er ingen hemmelighet at et voksende barns kropp trenger vitaminer, så frukt må stå på menyen. En av de mest nyttige fruktene anses å være granateple, fordi det ikke er for ingenting at leger anbefaler det til gravide. Men i hvilken alder kan et barn få et granateple, gitt fruktens egenskaper? Først og fremst snakker vi om beinene som er i de saftige nukleoliene. Ikke glem det høye syreinnholdet. Videre bør man ta hensyn til fruktens karakteristiske farge, som opptar en av de første plassene i listen over allergener. Og hvis dette ikke er noe for voksne, så er det et helt problem for unge mødre..

I hvilken alder kan et barn få et granateple

baby spiser granateple Den svake magen til den lille mannen oppfatter akutt og ikke alltid positivt ny mat, spesielt hos spedbarn. Den økte surheten i granateple kan forårsake betennelse i slimhinnen i fordøyelseskanalen, så du bør ikke skynde deg i dette tilfellet. Ammende babyer under 1 år bør definitivt ikke gis granatepler. Imidlertid er “kunsten” også. Men for eldre barn er det ganske tillatt å starte bekjentskap med denne eksotiske frukten..

Gitt tilstedeværelsen av bein, har introduksjonen til komplementærmat sine egne aldersanbefalinger, nemlig:

  1. Det første bekjentskapet med granateple hos barn over ett år bør begynne med granateplejuice.
  2. Frø kan bare gis til barn over 3 år. I denne alderen forstår babyer allerede mye og vil kunne tygge og spytte ut et bein..

Unntaket er barn med økt tendens til allergi. Det er bedre for dem å prøve granateple ikke tidligere enn i fjerde leveår..

Hvordan introdusere vitaminfrukt riktig i babyens diett

når du skal gi granateplefrøSom allerede nevnt, er det bedre for barn fra 1 til 3 år å gi ferskpresset granateplejuice. Det skal huskes at det ufortynnet skader tannemaljen og magen. Den første “dosen” av vitamindrikken (juice + vann) bør ikke overstige 1 ts. Hvis allergien ikke har vist seg, kan du gradvis øke mengden. Du bør imidlertid ikke gjøre dette daglig, to ganger i uken er nok..

Når du velger frukt til barn, er det verdt å huske at de inneholder mye syre. Bare modne og søte granatepler skal kjøpes.

Barn over 3 år kan gis hele granateplefrø, men i små mengder. Ikke bekymre deg hvis barnet svelger beinene. De vil komme ut uten problemer med avføringen, det viktigste er at det ikke er for mange bein. Men det virkelige problemet kan skyldes peeling som barnet svelger på grunn av innholdet av farlige alkaloider i det..

Hvor nyttig er granateple – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară