15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Når Kalanchoe har en sovende periode: hvordan bestemme og hvordan ta vare på en blomst på dette tidspunktet

Fortell meg, når er den sovende perioden av Kalanchoe? Jeg kjøpte en allerede blomstrende busk, selgeren i butikken sa at det ikke ville bli omblomstring neste år hvis planten ikke fikk hvile. Når er det bedre å sende Kalanchoe til hvile og hvordan man skal ta vare på det i denne perioden?

når Kalanchoe har en sovende periode Kalanchoe dyrkes for to formål: enten for frodig blomstring, eller for å skaffe medisinske blader. Imidlertid er det i det første tilfellet at hvileperioden for denne planten spiller en avgjørende rolle. Når du vet når Kalanchoe har en sovende periode, og hvilke forhold den trenger i løpet av denne tiden, kan du forlenge levetiden og blomstringen. Tykke frodige blomsterstander tar mange næringsstoffer fra busken. Hvis du ikke gir ham muligheten til å komme seg, kan det hende du ikke ser gjenblomstring..

Når Kalanchoe har en sovende periode

Kalanchoe bleknet Kjekk Kalanchoe selv vil fortelle deg at det er på tide for ham å hvile. Så snart den siste stammen har blomstret, bør planten midlertidig bytte til et sparsomt vedlikeholdsregime. Dette betyr vanning og temperaturbegrensninger. Hvile varer ikke lenge – Kalanchoe er nok i maksimalt 45 dager for å komme seg.

Hos de fleste arter varer blomstringen fra henholdsvis begynnelsen av vinteren til slutten av sommeren, de trekker seg i begynnelsen av høsten eller vinteren. Men denne perioden kan skifte i en eller annen retning, avhengig av den spesifikke typen blomst. For ikke å gå glipp av det riktige øyeblikket, bør du forhøre deg om de forskjellige egenskapene til Kalanchoe selv under kjøpet..

Hvordan ta vare på en Kalanchoe som hviler

Kalanchoe etter beskjæringDet første du må gjøre når busken blekner, er å kutte av alle falmede blomsterstilker. De vil trekke juice fra anlegget, og dette er nå helt ubrukelig.. Ytterligere prosedyrer er som følger:

  1. Senke temperaturen på innholdet. Gryten med planten må flyttes til et kjølig rom med en temperatur på 15-18 ° C.
  2. Reduksjon av dagslys. Under påvirkning av sollys bør busken ikke være mer enn 8 timer. Resten av tiden må den oppbevares under en hette. Den kan være laget av tykk papp eller bare dekke anlegget med en ugjennomsiktig pose..
  3. Holde vannet til et minimum. Det er nok å vanne jorden bare av og til slik at den ikke tørker helt ut og Kalanchoe ikke forsvinner.

Etter omtrent en måned, når blomsten har hvilt, kan du gå tilbake til de tidligere forvaringsbetingelsene. Du bør omorganisere blomsterpotten i et varmt rom på en lys vinduskarme, gradvis øke vanningen og gå tilbake til toppdressing. Hvis det er vår utenfor vinduet, er dette også en flott mulighet til å transplantere busken i en mer romslig gryte (om nødvendig). Etter en stund knyttes knoppene på toppen av skuddene, og Kalanchoe vil glede deg med nok en frodig blomstring.

Hvordan og når du skal sende Kalanchoe til hvile – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară