15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

To måter å dyrke Victoria rabarbrafrø på

Om sommeren behandlet en nabo meg med uvanlige blader, de viste seg å være Victoria -rabarbra. Jeg hadde aldri smakt noe lignende, men jeg likte smaken deres så godt at jeg ba henne om noen frø. Fortell meg hvordan det vokser fra frø på Victoria rabarbra?

rabarbra victoria Rabarbra Victoria er en av de deiligste variantene av hagekultur i ordets rette forstand. Dens saftige blader kan brukes ikke bare til å lage salater eller borscht, men også til matlaging. Dessverre finnes rabarbra ikke ofte i sommerhytter, men forgjeves, fordi det praktisk talt ikke er nødvendig å ta vare på det, dessuten er planten fortsatt veldig nyttig og vil skjemme bort høsten i en tid da grønnsakene bare begynner å modnes de andre sengene..

Etter å ha plantet rabarbra en gang på stedet, kan du forsyne deg selv med vitaminer i lang tid, fordi det er en flerårig plante.

Victoria rabarbra vokser fra frø på en av følgende måter:

  • frøplante;
  • så direkte til hagen.

Hvordan dyrke rabarbrafrøplanter?

rabarbrafrøplanter

Før såing av frø, må de sendes til spiring. Dette kan gjøres midt på våren på følgende måte:

  • brett frøene i et lite stykke tøy;
  • legg den på en tallerken;
  • fukt en klut rikelig med vann;
  • legg fatet på en lys vinduskarme.

Med jevne mellomrom må stoffet fuktes slik at det er vått hele tiden til spirer dukker opp.

Spirede rabarbrafrø må tørkes før såing. Legg deretter frøene forsiktig i den tilberedte næringsjorden, vær forsiktig så du ikke skader de skjøre spirene. De trenger ikke å være dypt begravet i bakken, en dybde på 3 cm er nok.

De voksne plantene blir om nødvendig tynnet ut og dyrket i potter til slutten av sommeren, og vannet og matet den. I slutten av august bør de modne buskene transplanteres til et permanent sted i hagen.

Så frø i åpen mark

rabarbra i hagen

Rabarbra elsker rik jord, så før du planter på det valgte området, må du legge til organisk materiale og grave det opp.

Du kan så rabarbra i hagen både tidlig på våren og før vinteren..

Gjør grunne riller på stedet og strø frøene tett over dem (det er nødvendig å så med en margin, siden spiring av frø er ganske lav). Når avlingene vokser opp, blir sterkere og danner flere blader (vanligvis skjer dette ikke før i mai), de bryter gjennom. I dette tilfellet er det nødvendig å la en avstand på 20 cm være mellom plantene. Videre dyrking av rabarbra består i å vanne plantene, løsne bedene og drepe ugress..

Voksende rabarbra – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară