15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fugle -kirsebær berusende aroma: når den blomstrer og hvordan planten ser ut

Fortell meg når fuglens kirsebær blomstrer? Vi kjøpte et hus, og der, på stedet, vokser et stort tre, en nabo sa at det var et fuglekirsebær. Jeg har aldri sett henne blomstre, de sier at duften rett og slett er guddommelig.

når fuglekirsebær blomstrer Merkelig nok regnes de nordlige vidder i Afrika som fuglkirsebærs hjemland, men i vårt område har det funnet et tilfluktssted for seg selv. Store busker eller luksuriøse trær finnes ofte ikke bare i naturen, men også i private tomter. Det er ikke overraskende, fordi bær, blader og til og med bark har helbredende egenskaper. De brukes til å tilberede medisinske avkok, tinkturer, salver, lotioner, kompresser og er mye brukt i folkemedisin. Og spredningsbusken i seg selv kan ikke bare være gunstig, men også å levere mye estetisk nytelse, dekorere hagen, spesielt under blomstring. Kanskje, i skjønnhet, er det få som kan sammenligne det: i en tid da bladene bare begynner å blomstre, dekker overfloden av små hvite duftende blomsterstander skuddene helt og det ser ut til at treet har blitt en stor snøflekk. De som bestemte seg for å fange dette fenomenet på et bilde, vil ikke skade å vite hva det er og når fuglekirsebæret blomstrer, for ikke å gå glipp av muligheten til å ta et nydelig skudd..

Hvordan ser en plante ut?fugl kirsebær tre

Fuglekirsebær er en plante fra plommeslekten, den rosa familien. Det er en busk som sprer seg eller et anstendig størrelse på opptil 10 m høyt stamme og gamle skudd har en vakker svartgrå farge, mens de unge grenene er rødlige oliven. Bladene er lysegrønne, avlange, opptil 10 cm lange, ganske tett plassert på grenene i neste rekkefølge, som lar deg lage en tett krone og god skygge. Med høstens ankomst blir de gule og faller.

Når blomstringen kommer?fuglekirsebær i skogen

Fuglekirsebær blomstrer i en tid da det allerede har etablert seg et stabilt varmt vær på gaten. Vanligvis skjer blomstringen nesten umiddelbart etter kirsebærplommen. I varme strøk med tidlig vår skjer dette i april, men på de nordlige breddegrader, hvor vinteren er lang, åpner fuglekirsebærene sine knopper i slutten av mai..

Jo mer lys i området der fuglebæret vokser, jo mer blomstrer det.

gren av fuglekirsebærStore klynger av små hvite blomster dekker busken og avgir en berusende søt lukt som kan føles selv på vei til treet. Det er så sterkt at det med langvarig “innånding” til og med kan provosere hodepine, så du bør ikke sette grener i en vase i huset, det er bedre å beundre dem på gaten.

Men noen insekter liker egentlig ikke den søte fuglkirsebærlukten. Mygg og fluer sies å være evakuert umiddelbart fra rommet der blomstrende kvist er. Det viktigste er å åpne døren i tide og vise dem veien ut, og ikke glem å ventilere rommet..

På slutten av blomstringen er frukt bundet på børstene – runde, svarte og søte bær, lik rips. Det er varianter der bærene har en annen farge, for eksempel rød eller brun.

Voksende fuglekirsebær – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară