15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hjelp til å bli kvitt wireworm

Vi hadde en god høst av poteter i år, men da var vi lei oss for å se at de fleste knollene ble bortskjemt av wireworms. Kjære sommerboere! Gi råd om hvordan du fjerner dette angrepet fra nettstedet, hvilke kontrolltiltak som er mest effektive mot dette skadedyret.

wireworm potet skadedyr Wireworm gir virkelig mange problemer, spesielt det skader poteter. For å bekjempe det kan du bruke forskjellige agn som skremmer vekk infusjoner, noen, som ikke sparer seg selv og sine nærmeste, forgifter bakken med kjemi.

Den første metoden er løkskall. Den kan samles om vinteren, lagt ut i plantehullene, du kan suge knollene før du planter i infusjonen. Den luktende lukten av råte løk er ikke lik en farlig skadedyr. Trådormen liker ikke sennepslukten, derfor anbefales det å helle den i hullene når du planter.

Å drepe ugress, spesielt hvetegress, reduserer også ormebestanden. For å kvitte seg med ugress kan du bruke to metoder – kontinuerlig mulching av jorda og bruk av grønn gjødsel. Rug ødelegger hvetegress helt i to vinteravlinger.

Lokk fra saftige rotgrønnsaker begravet i hagen (bare merk av stedene for ikke å glemme) samler ormebesetninger. Men denne aktiviteten må utføres systematisk – hver tredje til femte dag..

Krukker fylt med unge potetblader og begravet i flukt med jorda kan brukes som feller. Disse fellene tiltrekker seg foreldrene til wireworm, klikkbaglene. Feller kontrolleres annenhver dag, insekter ødelegges og agnet fornyes.

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo