15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Slik lager du myke kefirpannekaker: oppdag hemmelighetene ved matlaging

Fortell meg hvordan du lager myke kefirpannekaker? De fungerer aldri for meg. I pannen ser de ut til å være fyldige, høye, og når de avkjøles, legger de seg. I stedet for luftige pannekaker er det flate kaker på tallerkenen. Kanskje jeg steker dem på feil måte, jeg må legge lokk på?

hvordan lage mat luftige pannekaker på kefir Vakre pannekaker med en gyllen sprø skorpe, drysset med rømme, er et utmerket valg til frokost. Det virker som om det er så vanskelig? Bare kombiner kefir med egg og mel og stek raskt duftende pannekaker. Det ser ut til å være riktig, men mange nybegynnere husmødre har ofte problemer med denne enkle retten. Det hever seg ikke, deretter legger det seg, så forblir det fuktig inni … Hvordan lage mat luftige pannekaker på kefir for å unngå slike feil? I dag vil vi dele med deg noen av nyansene i oppskriften og den kulinariske fremgangsmåten. De vil hjelpe deg med ikke å ødelegge nervene dine om morgenen og få virkelig velsmakende pannekaker..

Velge produkter til pannekaker

Ingredienser Ingrediensene til pannekake deigen er enkle og kan alltid finnes i kjøleskapet til hver husmor. Den:

 • et glass kefir (250 ml);
 • ett egg;
 • litt sukker (en spiseskje eller mer – som du vil);
 • salt på tuppen av en kniv;
 • en teskje natron;
 • et halvt glass mel.

Mykere og høyere pannekaker vil vise seg hvis du bruker fettfattig kefir. Men for en vakker deigfarge er det bedre å ta hjemmelagde egg med appelsineplommer.

Slik lager du myke kefirpannekaker

deigVi begynner å kombinere komponentene og elter deigen:

 1. Hell kefir i en bolle og tilsett natron. Rør slik at kefiren “suser”.
 2. Introduser egget, visp lett.
 3. Tilsett salt og sukker, rør.
 4. Tilsett mel gradvis, elt deigen med en skje.
 5. La deigen heve i 10-15 minutter.

Pannekakedeigen skal ha konsistens som tykk rømme. Hvis du overdriver det med mel, blir pannekakene harde. For tynn deig vil rett og slett ikke heve, og pannekakene blir flate.

Du må steke pannekakene ved å varme opp pannen og skru bålet til et minimum, ellers forblir de fuktige inni. Når den ene siden er brun, og den andre griper litt, må de snus. Dekk deretter pannen med lokk og stek slik. Da dampes pannekakene godt og setter seg ikke..steking

Og til slutt noen anbefalinger. Du kan legge originaliteten til retten hvis du legger frukt i deigen. Det kan være revede epler eller gresskar, tørket frukt og til og med kjøtt eller et egg med løk. Eksperimenter og nyt en deilig og solid frokost!

Videooppskrift på myke kefirpannekaker trinn for trinn

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo