15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi behandler hagen med insektmidler – en liste over populære medisiner

Vi har en liten hage på dachaen vår, men i år gledet det oss ikke med høsten. På epletrærne svingte bladene, plommene var ormen, og det var ingenting å si om fersken i det hele tatt. Selvfølgelig er de på mange måter skylden, fordi de var syke og ofte ikke kunne komme for å jobbe med trærne. Vi håper at helsen ikke vil svikte deg neste sesong, og det vil være mulig å redde høsten. Oppgi en liste over de mest effektive hagepreparater fra insektmidler. Jeg vil gjerne bli kvitt skadedyr.

insektmidler Skadedyrbekjempelse spiller en viktig rolle i hagebruk. Selv med riktig pleie, blir hageavlinger ofte angrepet av skadelige insekter som kommer fra nærområdet. De spiser ikke bare bladene, fratar plantene mat, men ødelegger også den fremtidige høsten..

For å beskytte hagen og ta vare på den fremtidige høsten av frukt og bær, er det nødvendig å behandle plantinger i tide for forebygging og begynne å ødelegge skadedyr i de innledende stadiene, før de begynner å formere seg. I dag er det et veldig stort utvalg av insektmidler, og listen over medisiner for hagen kan oppregnes i svært lang tid..

Fra utøvelsen av gartnere er noen av de mest effektive insektmidler:

  • Akarin;
  • Engio;
  • Avgjørelser;
  • Calypso.

Uansett hvilket stoff som brukes, er det viktig å huske at behandlingen av trær og busker må stoppes før høsting, ellers blir det ubrukelig og farlig for forbruk. Tidspunktet for den siste behandlingen avhenger av det spesifikke insektmiddelet: noen produkter kan påføres opptil 3 dager før høsting, mens andre – senest to uker før det.

Akarinacarin

Et biologisk produkt som har en dobbel effekt både når det kommer i direkte kontakt med insekter og når de spiser blader. Maksimal effektivitet oppnås i varmt vær, i tilfelle regn er det helt vasket bort.

Bladene sprayes på begge sider med en arbeidsløsning, hvis konsentrasjon avhenger av det spesifikke skadedyret. For 1 liter vann tilsettes fra 2 til 6 ml insektmiddel.

Fordelen med Akarin er dens raske nedbrytning – etter 3 dager kan frukt eller bær spises.

Engioengio

Systemisk kontaktinsektmiddel med langvarig beskyttelse (opptil 20 dager etter behandling). Fortynn 1 pakke (3,6 ml) i en bøtte med vann for sprøyting. To sprayer er nok per sesong.

Av fordelene med stoffet er det verdt at når det kommer inn i jorden, trenger det inn i rotsystemet og beskytter det mot skadedyr.

Avgjørelseravgjørelser

Effektiv mot de fleste skadedyr, så vel som larvene deres. Det fungerer i to uker uten å samle seg i bakken. I løpet av sesongen utføres to behandlinger før blomstring, fortynning av 1 g insektmiddel i en bøtte med vann.

Calypsocalypso

I lang tid (opptil 1 måned) beskytter eple og druer mot gnagende insekter på grunn av kontakt, systemiske og tarmvirkninger.

Calypso er praktisk talt ufarlig for pollinerende insekter.

En løsning av 1 ampull (6 ml) og bøtter med vann sprøytes med plantinger ikke mer enn to ganger per sesong.

Forberedelser mot skadedyr i hagen – video

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo