15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Analoger av Fosprenil for dyr, hvor og hvordan stoffet brukes

Fortell meg, hva er analogene til Fosprenil for dyr? Vi har en ganske gammel katt som ofte er syk. Nylig plukket jeg opp et virus et sted, veterinæren foreskrev Fosprenil, men dyret viste seg å være allergisk mot det. Hvordan kan du erstatte stoffet?

analoger av phosprenil for dyr Hvis kjæledyr er syke, vil du ikke bare hjelpe dem, men heller ikke å skade dem, derfor foretrekkes naturlige preparater. For eksempel har Fosprenil vist seg godt i kampen mot virus. Det fremmer raskere restitusjon, og forbedrer også immuniteten. Det er også analoger av Fosprenil for dyr, med en annen sammensetning, men også naturlig. De brukes hvis det er allergi mot immunmodulatoren eller hvis den ikke er tilgjengelig..

Hva er Fosprenil

fosprenyl Den aktive ingrediensen i stoffet er dinatriumsaltet av polyprenolfosfat. Den er hentet fra furunåler, som bestemmer medisinens naturlige opprinnelse. Den er produsert i hetteglass med en kapasitet på 10 ml, inne i hvilken det er en gjennomsiktig væske (den kan ha en svak gul fargetone). Produktet kommer til veterinærapotek i pakker med 5 flasker. Om nødvendig kan de kjøpes individuelt.

Det er nødvendig å oppbevare medisinen på et kjølig sted (om sommeren er det bedre i kjøleskapet), ikke mer enn 1 år fra utgivelsesdatoen.

Når og hvordan Fosprenil brukes

hvordan du bruker fosprenilVeterinærmidlet kan brukes både til forebygging og behandling av virusinfeksjoner hos husdyr, spesielt katter, kaniner og til og med fjærfe. Det lindrer betennelse, akselererer utvinningen. I tillegg forbedrer Fosprenil immuniteten og beskytter halekjæledyr i kontakt med syke individer..

Fosprenil kan brukes til å forebygge og behandle:

  • pest;
  • herpes;
  • kalsivirose;
  • viral rhinotracheitt og andre virusinfeksjoner;
  • matforgiftning.

Legemidlet kan gis samtidig med antihistaminer og antibiotika. Det kan imidlertid ikke kombineres med hormoner og steroider..

I utgangspunktet brukes Fosprenil til intramuskulære injeksjoner (0,2 mg per 1 kg). Instillasjon i øynene og noen ganger oral bruk er også tillatt. Behandlingsforløpet er 7 dager (i spesielt alvorlige tilfeller kan det forlenges opptil 2 uker).

Phosprenils analoger for dyr

Generelt er stoffet ikke en dyr gimmick – prisen er ganske rimelig. Du kan kjøpe denne medisinen på ethvert veterinærapotek. Men i noen tilfeller kan dyr utvikle en allergisk reaksjon. Deretter kan du erstatte Fosprenil med et annet middel med lignende effekt. De kan være:

  1. Maxidine.maxidin
  2. Gamavit.gamavite
  3. Forvet.forvet

Alle tre legemidlene er også av naturlig opprinnelse og er indikert for behandling av virussykdommer hos dyr..

Bruk av Fosprenil og Gamavit for behandling av kaniner – video

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo