15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Insektmiddel Klops er et svært effektivt kontakt-tarmforbindingsmiddel

Fortell oss hvordan du bruker Klops insektmiddel, og kan det brukes til å behandle betefrø? I fjor sådde jeg på nytt tre ganger, men likevel var det veldig få skudd. En nabo sa at det var en slags infeksjon i bakken, hun ødela også alle frøene. Vi bestemte oss for å behandle frøene med henne denne sesongen og kjøpte Klops, som en vanlig venn anbefalte. Det er vanskelig å plante flere ganger, spesielt med tanke på at jeg dyrker mye rødbeter.

insektmiddel klops Både bønder og gartnere kan sjelden klare seg uten ekstra beskyttelse av plantene sine, spesielt når det gjelder skadedyr. Et av disse stoffene er insektmiddel Klops – et effektivt verktøy som forhindrer tap av avlinger selv på plantestadiet. Frøene det syltet blir “for tøffe” for jordfluer, fjær, wireworms og andre skadedyr. Som et resultat spirer alle avlinger i minnelighet, og plantene forblir lenge beskyttet av et insektmiddel. Hvordan virker stoffet, for hvilke avlinger det er egnet og hvilke insekter det beskytter?

Kjennetegn ved et insektmiddel

frø dressing Preparatet er produsert i form av et pulver beregnet for fukting, og er et av de svært effektive bandasjemidlene for forsåing av frøbehandling. Virkestoffet i Klops er imidakloprid (700 g per 1 kg). Insektmidlet har en kontakt-tarm-effekt, noe som forklarer effektiviteten. Det beskytter frø fra skjult underjordisk og frøplanter fra skadedyr. Imidacloprid impregnerer det spirende frøet og trenger gjennom røttene til den unge planten. På samme tid er den jevnt fordelt over frøplanten og beskytter hver del av den..

Klops er et miljøvennlig insektmiddel med en tredje fareklasse (moderat). Den er også kompatibel med mange soppdrepende midler, som lar deg umiddelbart beskytte planter ikke bare mot skadedyr, men også mot sykdommer. Legemidlet er motstandsdyktig mot å vaske av, fungerer bra selv i varme (pluss 29 ° C).

Klops insektmiddel: avlingsspesifikke bruksområder

syltede maisfrøBare en enkelt behandling av solsikkefrø (10 kg / 1 tonn) vil beskytte den mot fjær og wireworms. Behandling av mais (7 kg / 1 tonn) vil forhindre maismøl, brødflue, flueflue og det samme wireworm -angrepet.

Et enda bredere utvalg av beskyttelse for sukkerroer. Frødressing med en mengde på 12 til 20 kg per 1 tonn plantemateriale vil forhindre skade på åker og hagesenger:

  • sukkerroer og smuler;
  • gruvebeter flue;
  • wireworm;
  • jordloppe;
  • bladlus;
  • matt død eater;
  • virusbærende insekter.

Insektmidler for skadedyrbekjempelse av innendørs og hagebruk – video

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo