15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Shar Pei insektmiddel vil raskt og effektivt befri hagen og grønnsakshagen for skadedyr

Fortell meg hvordan Shar-Pei insektmiddel fungerer? Colorado potetbille torturerte ham akkurat, han tar ikke noe, han har allerede byttet tre medisiner. Og i løpet av denne tiden så jeg naboen min i hagen med en sprøyte bare én gang. Jeg gikk til ham for å finne ut hva han behandlet, rådet en nabo til Sharpei. Han sier at etter ham døde både den gamle og den unge billen. Jeg bestemte meg for å prøve det selv. Passer den også til druer? I går la jeg merke til bladruller på buskene.

Shar Pei insektmiddel Hvis hagen din eller hagen din blir angrepet av skadedyr, hva er det viktigste? Bli kvitt dem riktig, raskt og effektivt, og helst fra alle på en gang, inkludert larvene. Det er akkurat slik Shar-Pei insektmiddel fungerer, et av de raskest virkende. Dette stoffet er uunnværlig ikke bare for sommerboere, men også for bønder som dyrker jordbruksavlinger. Hvete, bygg, mais, rødbeter – det vil beskytte alt mot insekter og ødelegge dem fullstendig på kort tid. Shar Pei vil hjelpe både i hagen og i hagen, mens den har en rimelig pris og lavt forbruk.

Fordeler og egenskaper ved et insektmiddel

shar pei fra gulrotflue Sharpei produseres i form av en vannløselig emulsjon med den aktive ingrediensen cypermetrin. I løpet av et kvarter påvirker det insektens nervesystem og lammer dem. Hvis noen motstår, så dør han uunngåelig etter å ha spist plantedelen av den dyrkede kulturen. Insektmiddelet ødelegger fullstendig en skadedyrskoloni på bare en uke og beholder sin beskyttende effekt i en uke til..

Blant andre insektmidler har Shar Pei betydelige fordeler, nemlig:

  • handler raskt;
  • effektiv mot de fleste skadedyr av jordbruks-, hagebruk- og til og med blomsteravlinger;
  • har et bredt spekter av handlinger og ødelegger skadedyr i alle stadier av utviklingen, fra brudd på egglegging, fôring av larver til voksne;
  • praktisk emballasje (bokser – for store gårder, ampuller – til privat bruk);
  • liten forbruk.

Sharpei -behandling kan utføres i varmt vær.

Shar Pei insektmiddel – påføringshastigheter

beholderinsektmiddelArbeidsløsningen må tilberedes umiddelbart før sprøyting, siden den ikke kan lagres. Under arbeidsprosessen må den omrøres med jevne mellomrom for jevn oppløsning. Løsningen påføres bladene og skuddene.

Sliping er giftig for fisk og bier, men utgjør ikke en fare for plantene selv (underlagt dosering). Det kan blandes med plantevernmidler, bortsett fra medisiner som cypermetrin reagerer alkalisk med. Shar Pei må ikke blandes med andre insektmidler..

Den første behandlingen bør utføres tidlig på våren. Om nødvendig, gjenta det etter 3 – 3,5 uker to eller tre ganger mer (avhengig av kulturen). Under blomstrende planter er dette imidlertid uakseptabelt..

Forbruksrater er:

  • kål, poteter, druer – 3 ml per bøtte vann;
  • epletre – 2 ml per bøtte vann.

Shar Pei vil hjelpe til med å kvitte hagen mot bladlus, møll, bladruller og eplemøll. I hagen vil han ødelegge Colorado potetbille, bladlus på kål, en potetbug, en skje og loppebet på rødbeter. Og det vil beskytte hageblomster mot hvite, møll, gresshopper og løvhopper.

Bruk av Shar Pei insektmiddel mot bladlus – video

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo