15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Willow pendula vil gi hagen en spesiell sjarm

Fortell meg hva pendula -pilen elsker og hvor stor vil den vokse? I barnehagen der vi kjøpte frøplanten, lovet de at treet ville forbli kompakt. Dette spørsmålet bekymrer meg av en grunn, fordi tomten er liten, og pilen ble plantet i nærheten av forhagen. Vil ikke at hun skal blokkere solen med blomstene mine.

pil pendula Kanskje alle minst en gang så de majestetiske nydelige selene ved elvebredden og bøyde sine lange vipper for vannet. Visste du at ikke alle er imponerende i størrelse, spesielt i høyden? Takket være oppdretternes innsats og slike listige prosedyrer som poding og standardformasjon, dukket pendula -pilen opp. Denne kulturen er drømmen til enhver ydmyk nettstedseier. Etter å ha bevart sin grasiøse gråtende krone, har pilen blitt til et kompakt tre og krever ikke mye plass. Det er sant at hun trenger mer oppmerksomhet for å opprettholde kronens tetthet, spesielt når det gjelder beskjæring..

Karakteristiske trekk ved treet

pilblomstring Pendula pil skiller seg fra slektningene sine som vokser under naturlige forhold i kronens høyde og form. Oftest er disse plantene standard, noe som lar deg justere og gi dem ønsket høyde. Som et resultat av vaksinasjon dannes en stilk, som bestemmer pilens “vekst”. Jo lavere bol, desto lavere vil selve treet være. I gjennomsnitt er høyden på pendelen fra 1,5 til 3 m. Samtidig har den også en frodig og tett krone i form av en ball med en diameter på 1,5 m. Den må dannes i ung alder av vanlig og korrekt beskjæring.

I parker og private tomter er geit, hvit og lilla pilpendel mest vanlig..

Willow pendula – hemmelighetene til vekst og omsorg

pil i hagenSom andre varianter foretrekker pendula godt fuktet og frisk jord. Den vokser bedre og holder løvverk på leir lenger, men et overskudd av kalk i jorda er kontraindisert for det. Trenger regelmessig og rikelig vanning, reagerer godt på introduksjonen av mineralkomplekser. En annen fordel med arten er viktig – god motstand mot sykdommer, skadedyr og frost. Den vintrer godt uten ly, med unntak av vintre når det er lite snø og plutselige temperaturendringer.

For å få gråtypen som er karakteristisk for en pendel, må pilen beskjæres ordentlig. Ellers vil grenene bare falle på bakken og være sjeldne..

Kronedannelse kan utføres på to måter:

  1. På slutten av våren, etter slutten av blomstringen, kutt av den unge veksten kort tid, og la det ikke være mer enn 20 cm. Samtidig må du være oppmerksom på hvor den øvre knoppen ser ut (på spissen av kuttskuddet) ). For at kronen skal se ut som en paraply som sprer seg, må nyren se opp og til siden..
  2. Gjennom hele sommeren, klyp unge kvister, etter at de har nådd en lengde på 15 cm. I dette tilfellet vil kronetettheten oppnås på grunn av forgrening.

Og en ting til: i standard selje er det nødvendig å fjerne veksten som vises under vaksinasjonen helt. Da vil treet beholde sin dekorative form..

Hvordan ser geitpilpendula ut – video

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo