15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi gjør arbeidet enklere: hva er prinsippet for drift av automatiske drikkere for datterselskap

Vi planlegger en “stor operasjon” for å heve slagtekyllinger til salgs neste år. Spørsmålet dukket opp om å kjøpe en autodrikker, siden det vil være mye fjærfe, og i tillegg til det, har vi et annet datterselskap. Jeg vil spare vann og energi. Forklar, vær så snill, prinsippet om den automatiske drikkeren. Jeg hørte at det er flere typer slike enheter.

autodrinker For beboere i private hus med datatomter er det veldig viktig at fugler og dyr vokser opp sunne, fordi omsorg for dem er en enorm jobb. En av de viktigste rollene i den er tilførsel av rent vann til avdelingene. I dag er det ganske enkelt å gjøre dette ved hjelp av spesielle drikkeskåler. De fratar eieren behovet for å besøke og tilfører en ny porsjon væske hvert par timer, siden de serverer den på egen hånd, men litt etter litt. Nærmere bestemt kan prinsippet om den automatiske drikkeren forklares ved hjelp av eksemplene på to modeller. Les: hvordan lage en drikker for kyllinger med egne hender?

Enkel fugledrikker

Den enkleste drikkeren som brukes til fjærfe består av en pall og en liten beholder (flaske eller sistern) med nakken nede. Når flasken er fylt med væske, er halsen under vann, men bare den delen av vannet som trengs for å fylle bunnsvolumet helles i sumpen.

enkel drikker

Overflødig vann helles ikke ut, siden atmosfæretrykket i selve den fylte sumpen er høyere enn i flasken. Når den synker, og væskenivået i pannen synker (fuglen drikker det), helles vannet fra flasken automatisk ut igjen til ønsket volum.

Vedlikehold av en slik drinker er enkelt og kommer til uttrykk ved daglig utskifting av vann og skylling av sumpen. En lignende design er lett å lage selv av en plastflaske.

Brystvortedrikker for fjærfe

brystvortedrikker

Nylig har brystvortedrikker blitt stadig mer populære. Fordelen deres ligger i fraværet av en stor pall, som fuglen kan klatre i med potene og bære rusk og ekskrementer og raskt forurense vannet. Dette er viktig, fordi patogene bakterier raskt formerer seg i slikt vann, og innbyggerne i datterselskapet begynner å bli syke..

I en brystvortedrikker er vannet alltid rent, siden det leveres i små porsjoner, noe som også lar deg spare penger..

Det er ikke vanskelig å forstå hvordan en slik drikkeskål fungerer hvis du vet hva den består av, og disse er bare to detaljer:

  • liten vanntank – drop catcher;
  • selve brystvorten.

Brystvortenheten, derimot, er et plastlegeme, der det er en ventil (oftest i form av en metallkule) og en spindel. Drikkeren fungerer på denne måten: en dråpe vann henger hele tiden på brystvorten, men ventilen lar ikke all væsken strømme ut med en gang og holder den igjen. Fuglen ser dråpen og trykker på stammen med nebbet, den beveger seg og beveger kulventilen, noe som resulterer i at en del vann dukker opp fra hullet.brystvorte mekanisme

Drikkeskållegemet kan enten være sammenleggbart med mulighet for å bytte ventil eller pakning, eller i ett stykke.

En brystvortedrikker kan enkelt lages hjemme. For å gjøre dette trenger du bare å kjøpe selve brystvorten, sette den inn i lokket på en vanlig plastflaske og fikse den på buret eller andre steder.

Video gjennomgang av brystvorter

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo