15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan utstyre et bålsted i landet – vi hviler vakkert, praktisk og trygt

Fortell meg hvordan du arrangerer et bålsted i landet? Vi samles ofte der med venner, og vi prøver også å tilbringe alle familiemøter i naturen. Selvfølgelig er det ikke komplett uten grill, og uten kveldssamlinger ved et varmt ildsted..

hvordan utstyre et bålsted i landet På en kjølig sommernatt eller i lavsesongen er det så hyggelig å sitte ved den innbydende varmen fra bålet. Hvis du også liker å slappe av ved bålet, og enda mer, å lage mat på det, vil det ikke skade å skaffe en stasjonær plattform. I dette tilfellet bør det forutses to ting: hvordan du kan utstyre et bålsted i landet og hvordan du gjør det ikke bare praktisk, men også trygt.

Sikkerhetsregler for en sommerhytte

trygg rasteplass Husk at vi vil ha åpen ild, og sørg for at resten ikke skaper problemer, ikke bare for deg, men også for naboene.. Brannen bør holdes borte fra alle brannfarlige steder og ting:

  • den nærmeste bygningen må være minst 3 m;
  • hage og busker – 4 m.

Det er forbudt å arrangere en peis på grensen til steder, gater, samt nær gjerdet. Ideelt sett hvis brannen tennes midt på stedet. Stedet skal blåses av vinden, fordi trekkraft er nødvendig for forbrenning. Det er lurt å velge det hjemmefra, slik at røyken ikke irriterer.

Forbereder basen til peisen

peisbunnVi snakker ikke om bærbare griller, men en stasjonær brann som vil vare i mange år. Formen kan være annerledes, firkantet eller rund, men basen må tas vare på på forhånd. Det er mulig å sette en slik struktur ganske enkelt på bakken bare hvis du har tett jord (sand). Leirjord og svart jord vil ganske enkelt flyte om et par år, og bålet vil spre seg. Det er ønskelig å styrke slike steder:

  • fjern det øverste laget;
  • justere og komprimere sengen;
  • dekke med tett geotekstil;
  • dekk med et lag knust granitt.

Nå kan du installere ildstedet på en solid pute eller i tillegg fylle det med betong. Hva du skal bygge en stasjonær peis av, avhenger bare av ønsket. Dette kan være murstein, stein, asfalteringsplater, betongblokker og til og med en vaskemaskinbeholder eller bilkjøring..

Hvordan utstyre et bålsted i landet

hvilesoneNettstedet for ildstedet er klart, nå gjenstår det å tenke på hva som kan organiseres for enkel bruk. Fyll for eksempel området rundt ildstedet med betong eller fliser. Så plenen vil ikke lide, og det vil være mulig å grille umiddelbart etter regnet. Ikke glem å ta vare på “sitteplasser”: stoler, plaststoler og ganske enkelt hamp vil fungere for dette. Det ville ikke skade å sette et bord i nærheten, samt en vedovn, hvor veden til brannen skal lagres. For samlinger om kvelden vil en gatelamp komme godt med, og i løpet av dagen vil rekreasjonsområdet bli dekorert med busker og blomster plantet rundt.

Gjør-det-selv rekreasjonsområde og peis-video

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo