15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uleiul magic de verbină va vindeca totul și va ajuta în dragoste

Spune-mi unde se folosește uleiul de verbena? A fost odată un prieten care mi-a dat o sticlă mică. L-am îngrijit doar pentru masaj și, uneori, l-am adăugat la baie. Îmi place foarte mult această aromă, păcat că uleiul s-a terminat deja. Verbena crește și pe site-ul nostru, mă întreb dacă puteți face singur ulei din el? Am auzit că are și efect vindecător.

ulei de verbena Dintre uleiurile esențiale, uleiul de verbena ocupă un loc special – un produs foarte popular, dar nu foarte accesibil. În primul rând, aceasta se referă la latura financiară, deoarece este destul de scumpă. Și acest lucru nu este în niciun caz legat de câmpul larg de aplicare a uleiului, deși eterul are multe proprietăți de vindecare. Este vorba despre tehnologia specială de gătit și disponibilitatea unui tip special de verbină.

Cum să obțineți un afrodisiac natural – ulei de verbena

verbena de lamaie pentru unt Sursa uleiului este un arbust de verbena în creștere sălbatică, cu flori violete. Din ele, precum și din frunze, se extrage eterul valoros. Acest lucru necesită echipamente speciale, deoarece uleiul este „extras” prin distilare cu abur. Este imposibil să faci asta acasă..

Un lichid gras cu o aromă pronunțată de lămâie poate fi obținut dintr-un singur tip de verbină. Este cunoscută popular ca planta iubirii, în literatura științifică se numește lipia de lămâie. Cultura crește în principal în Africa, China și Franța, unde, de fapt, se produce petrol..

Având în vedere costul considerabil, în zona noastră puteți găsi adesea un produs fals – un amestec sintetic. Datorită cimbruului de lămâie, acesta păstrează aroma citrică caracteristică, dar nu și proprietățile medicinale ale uleiului de verbena..

Uleiul de verbină ca remediu

verbena ca medicamentInstrumentul a câștigat cea mai mare popularitate ca urmare a capacității sale de a spori dorința sexuală și de a exacerba senzațiile plăcute. Cu toate acestea, uleiul este cunoscut nu numai ca afrodiziac, ci și ca un produs cosmetic excelent. În plus, eterul este utilizat pe scară largă în medicina populară pentru tratamentul și prevenirea diferitelor boli.. Astfel, uleiul de vergană are o gamă largă de proprietăți medicinale, și anume:

  • accelerează vindecarea rănilor și a altor leziuni ale pielii;
  • netezeste ridurile, ajuta la mentinerea elasticitatii pielii;
  • tonifică corpul, îmbunătățește imunitatea;
  • întărește vasele de sânge;
  • ameliorează diferite tipuri de spasme;
  • normalizează tensiunea arterială;
  • face față eficient bolilor tractului respirator superior;
  • crește lactația;
  • are efect calmant, antiinflamator și analgezic.

Uleiul poate fi adăugat la băi sau preparate cosmetice, frecare și masaj se poate face cu el. În unele cazuri, se consumă chiar și în cantități mici în interior, asigurați-vă că îl amestecați cu miere. Cu toate acestea, dacă sunteți predispus la alergii, ar trebui să aveți grijă. De asemenea, nu utilizați eter pentru copii și femei însărcinate..

Proprietăți utile ale uleiului esențial de verbena – video

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară