15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pappa er en av de største petuniene

Det er høst, og jeg har allerede kjøpt meg noen petuniafrø til neste sesong. Blant de nye produktene i vår lille butikk så jeg en rosa Daddy petunia med en ganske interessant blomsterstand. Fortell oss om pappas petunia. Har den andre varianter og er det mulig å plante den i et blomsterbed, eller er den bedre i en gryte?

petunia pappa Når du velger en petunia, er en nybegynner blomsterhandler helt riktig å bli forvirret i sine varianter. Noen ganger snakker selv erfarne håndverkere med usikkerhet om tilhørigheten til en plante til en bestemt sort. Imidlertid er det to grupper av planter blant petunier, som ganske enkelt er umulige å forveksle – disse er rikelig petunia med sine lange skudd og busk petunia med sine frodige kompakte former. Petunia Daddy tilhører sistnevnte..

Kjennetegn ved arten

Petunia Daddy er et eget utvalg av spray petunier. Særtrekkene ved arten er buskens kompakte størrelse med ganske imponerende størrelser på blomsterstandene. Den totale høyden på planter overstiger ikke 40 cm, men blomstene når opptil 12 cm i diameter!

Arten har også ikke bare rikelig, men også lang blomstring. Avhengig av sorten, er fargen på blomstene veldig forskjellig, men i alle hybrider ser det ut til at blomsterstandene er malt med et fint maske, og halsen har en mørkere nyanse enn kronbladene.

Det er verdt å merke seg at buskene, selv om de ikke er høye, ikke kan skryte av spesiell forgrening. Når du planter i et blomsterbed, er det bedre å plassere frøplanter nær hverandre for å få et kontinuerlig blomsterdeksel, og ikke separate teppebaner. Men som en balkong eller pottekultur vil petunia Daddy vise seg i all sin prakt.

Når du dyrker denne typen bush petunia, må du huske på at den elsker solen veldig godt og tolererer tørke og vind godt. Men i regnet blir de delikate kronbladene i blomsterstandene noen ganger våte, ikke beholder formen og bøyer seg. For å beskytte plantene kan de plantes i potter eller esker på åpne terrasser og sommerverandaer..

Populære varianter

Slike hybrider av denne storblomstrede busk petunia ser veldig vakre ut:

  1. Pappa rød med rosa-røde blomsterstander.pappa rød
  2. Daddy Blue med blå kronblad og blått mesh.pappa blå
  3. Daddy Sugar med blek lilla blomsterstand og et mørkere nett.pappasukker
  4. Pappa rosa med rosa blomsterstander og laksenett.pappa rosa
  5. Daddy Pepermint med delikate rosa kronblad og crimson mesh.pappa peppermynte

Hvordan vokse en frodig busk petunia – video

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo