15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tvinger påskeliljer hjemme fra A til Å

Fortell oss, ved hvilken temperatur destillasjon av påskeliljer skjer hjemme? Når må du plante løk for å blomstre i mars måned? Jeg vil gi en gave til døtrene mine og heve de første påskeliljer til kvinneferien. Det er flere varianter i hagen, tidlig og terry sent. Hvilke som er best brukt for å tvinge?

tvinge påskeliljer hjemme Tidlig på våren er det så hyggelig å få en haug med levende duftende påskeliljer i gave. Ved å tvinge påskeliljer hjemme kan du ikke bare spare betydelig på kjøp av blomster som koster anstendig penger utenom sesongen. En annen fordel med denne enkle og interessante fremgangsmåten er muligheten til å tidsbestemme blomstring til en hvilken som helst dato. Det kan ikke bare være vår, men til og med tøff januar. Det er verdt å lære bare en regel: For at løkene skal blomstre, må de ha tid til å gå gjennom en sovende periode og samle næringsstoffer. Uten dette vil det ikke bli dannelse av peduncles, fordi kulturen rett og slett ikke har nok styrke til dette..

Når skal man plante påskeliljer for destillasjon

når man skal plante påskeliljer for destillasjon For at planter skal våkne og gi knopper, må de “modnes”, og i kulden. I naturen skjer dette om høsten / vinteren, når løkene sover i bakken under et snødekke. De må skape lignende forhold innendørs. Og bare etter det, bytt til kunstig vår og gradvis øke temperaturen på innholdet. Alle stadier har sin egen varighet. Basert på det kan du telle og bestemme når påskeliljen skal blomstre. Og allerede på disse datoene for å planlegge destillasjonen.

Den kalde hvileperioden hos påskeliljer varer fra 3 til 3,5 måneder. Og løkene trenger en måned til for å danne blomsterstilker. For eksempel, for å blomstre i februar, bør du sette påskeliljer for destillasjon i oktober..

Hva slags blomster kan brukes

hvilke påskeliljer plantes for destillasjonTidlige og mellomste varianter er mer egnet for å tvinge – vekstsesongen er raskere. Men hvis målet ikke er å få blomstring innen en bestemt dato, vil noen arter, også sent, gjøre det..

Uavhengig av typen pærer for å tvinge, er det nødvendig å velge bare sunne og helst store av høy kvalitet, med en diameter på 4 cm. Unntaket er lavvoksende varianter, der pærene er små. Frem til øyeblikket det går ut for destillasjon, bør plantematerialet oppbevares på et tørt sted ved en temperatur på 17 ° C..

Tvinger påskeliljer hjemme trinn for trinn

tvinge påskeliljer trinn for trinnEtter å ha bestemt deg for tidspunktet for blomstring, kan du begynne å destillere:

  1. Skaff pærene, desinfiser dem i kaliumpermanganat eller Fitosporin. Tørke.
  2. Fyll små beholdere med jord (en blanding av 1 del sand og 2 deler hagjord).
  3. Plant løkene og dyp dem bare 2/3 av høyden.
  4. Drypp, dekk til med en krukke og sett i et rom med en temperatur på ikke mer enn 7 ° C i 3 måneder. Vann regelmessig for å holde bakken tørr.
  5. Etter den tildelte tiden, omorganiser pærene på et sted der det er varmere med 5 ° C, og lys alltid.
  6. Etter 10 dager, øk temperaturen til 18 ° C varm.

Under slike forhold vil påskeliljer fortsette å bli til de blomstrer..

Akselerert destillasjon av påskeliljer om vinteren

Previous Post
Forsterkning av stripefundamentet: teknologi og grunnleggende regler
Next Post
Cultivarea corectă a ruculei în câmp deschis și după 20-30 de zile este pe masă