15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan dyrke cannes blomster i en hage i Sibir – råd fra erfarne gartnere

Fortell meg hvor vanskelig og hvordan du dyrker hermetikkblomster i en hage i Sibir? Jeg elsker dem veldig godt, og før, da vi bodde i sør, hadde jeg en hel samling forskjellige varianter. Etter ekteskapet måtte jeg forlate varme land og flytte til mannen min. Nå viser det seg å plante bare de plantene som tåler det lokale klimaet. Cannes vil føle seg bra?

hvordan dyrke hermetikk i sibir Det er ingen hemmelighet at de nydelige skjønnhetene i Cannes er ekstremt dekorative, svært tørkebestandige og blir nesten aldri syke. Samtidig er de veldig termofile og sjelden vinter i hagen. Dette må vurderes hvis du trenger å vite hvordan du dyrker hermetikkblomster i en hage i Sibir. Dens endeløse vidder er ikke mindre vakre enn de varme sørlige områdene, men de kjennetegnes av et tøft klima. Og hermetikk som ikke tåler lave temperaturer så dårlig, kan til og med dø hvis de ikke plantes i tide. Det er tidspunktet for å plante knoller og forberede dem til overvintring som er viktige forskjeller når man dyrker disse avlingene i regioner med forskjellige klimatiske forhold..

Hvordan dyrke cannes blomster i en hage i Sibir – plantefunksjoner

landing hermetikk Etter å ha kjøpt knoller tidlig på våren, må du ikke skynde deg å plante dem med en gang, selv ikke i en gryte. Varmeelskende hermetikk tolererer ikke frost, og å plante for tidlig vil føre til frysing av planter. Selvfølgelig er spiring nødvendig, fordi den lar deg bringe blomstring nærmere. Men hvis knollene i den sørlige stripen kan spire allerede i mars, så er dette en senere prosedyre i Sibir. Det er bedre å starte det ikke tidligere enn slutten av april.. For å gjøre dette, bør du:

  1. Hell sagflis i grunne blomsterpotter.
  2. Fukt dem.
  3. Legg ut knoller.
  4. Dryss med et lag sagflis.
  5. Plasser beholderne i et varmt rom.

cannes bryr seg

Når spirer dukker opp, kan hermetikk transplanteres i større beholdere. I dette tilfellet bør temperaturen på innholdet reduseres til 18 -20 ° C, men belysningen skal være god. I hagen transplanteres de dyrkede buskene ikke tidligere enn juni. Men helt til midten av sommeren må de dekkes med kveldens ankomst..

Cannes omsorg og klargjøring av blomster for vinteren

hermetikk om høstenÅ dyrke elegante skjønnheter i sibiriske hager er ikke annerledes enn varmere strøk. De krever også et godt opplyst område, og høye varianter krever også mye plass. For dem bør avstanden være minst 50 – 60 cm. Før planting er det tilrådelig å legge humus og kompleks gjødsel til hullene. Cannes elsker å spise godt, og i fremtiden må de også befruktes hver tredje uke..

Gitt bladene ganske store, er det verdt å være mer oppmerksom på å vanne plantene. Første gang, etter at du gikk i land i hagen, bør det være hyppig. Det er nok å vanne voksne busker en gang i måneden. Men vanlig sprøyting av stort elegant løvverk vil bare komme Cannes til gode. Det viktigste er å bruke det om kvelden, slik at solbrenthet ikke vises. Beskjæring av bleknet blomsterstand vil bidra til å opprettholde en vakker utsikt..

Med høstens ankomst kommer et avgjørende øyeblikk – knollene må graves ut før frost. Cannes overvintrer ikke i hagen, spesielt den sibiriske. Derfor bør den overjordiske delen graves opp, og selve knollene skal lagres i kjelleren..

Cannes lagring om vinteren – video

Previous Post
Forsterkning av stripefundamentet: teknologi og grunnleggende regler
Next Post
Cultivarea corectă a ruculei în câmp deschis și după 20-30 de zile este pe masă