15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Skogsbær – navnet og bildet av vanlige spiselige og giftige avlinger

Fortell oss hvilke skogbær som vokser oftest i skogen, navn og foto er ønskelig. Vi kom sammen med venner på en familietur, samtidig som vi skal lete etter sopp, jeg vet mye om dem, spesielt om lokale arter. Men ville bær er fremdeles stort sett et mysterium for meg, jeg er bare kjent med tyttebær, de vokste opp hos bestemoren min. Er det giftig blant skogbær??

skog bær bilder og navn I antikken ble bærplukking ansett som et av håndverkene, takket være at våre forfedre fant mat til seg selv og byttet den mot kjøtt og skinn. I dag, med valg av mat, er alt mye morsommere hos oss, men alle liker økologiske grønnsaker og frukt. Og det er i skogen, langt fra fabrikkene og plantene som røyker himmelen og forurenser luften, at det vokser ville bær, hvis navn og foto er viktig å vite. Fordi alle disse plantene er veldig vakre, med en rik, lys farge, men ikke alle kan spises. Og noen bær kan i det hele tatt bli alvorlig forgiftet, selv bare ved å prøve bare en ting. Så hvilke bær vokser i skogen, hvilke av dem kan du spise, og forbi hvilke busker er det bedre å passere uten å stoppe?

Skogsbær – navnet og bildet av de vanligste spiselige avlingene

Bærskogplanter er et ekte vitamin -pantry. Når de vokser i naturen, er de ikke utsatt for påvirkning av “kjemi”. Derfor er de veldig verdsatt i matlaging, ernæring og til og med i folkemedisin..

Naturen selv forteller oss hvilke planter som kan høstes for mat. Hvis du ser nøye etter, kan du se bær som pukkes av fugler under busken. Og de er smarte individer og vil ikke hakke en giftig kultur.

Du kan trygt plukke og spise slike ville bær:

 1. Jordbær. Urtebusker som ikke er mer enn 15 cm høye, ligner veldig på hagejordbær. Bare bladene og røde frukter er av en mer beskjeden størrelse. Bærene er veldig søte og aromatiske, litt langstrakte.jordbær
 2. Rips. Ville former ser ut som domestiserte og kommer i svart, gult og rødt..skogsbær
 3. Bringebær. Det skiller seg heller ikke fra hagen, bare det er aldri stort.bringebær
 4. Bein. Små runde bær samles i en haug, som ligner en bringebærfrukt, men sur og med en stein.steinbær
 5. Blåbær. På busker opp til 1 m høye, mørkeblå grønne frukter med søt, saftig og lett fruktkjøtt modnes.blåbær
 6. Lingonberries. Korte kvister med mørke tette blader er strødd med lyse røde sure bær.cowberry
 7. Blåbær. Bærene ligner veldig på blåbær, bare de vokser på lave, maksimalt 40 cm høye busker. Og saften deres er ikke lys, men mørk, fargende hender.blåbær
 8. Hyttebær. Urtebuske 30 cm høy bærer frukt med gule søte og sure bær.multebær

Forsiktig, giftige skogbær

Uspiselige bær har vanligvis en vakrere farge og et lyst, attraktivt utseende. Men de fleste av dem smaker enda verre, med en uttalt syrlig eller bitter tone og en astringent ettersmak..

I ingen tilfelle bør du spise slike ville bær:

 1. Ravnøye. Bærene ligner blåbær, nesten svarte, med en blåaktig blomstring.ravnøye
 2. Belladonna. Mørk lilla bær vokser en om gangen og ligner kirsebær.belladonna
 3. Daphne. Busken er høy, bærene er røde, små.daphne
 4. Liguster. Høye busker med svarte frukter.liguster
 5. Marsh calla. En flerårig som ser nesten ut som en calla -blomst. Bare i stedet for kullblomstringens modne rødbrennende bær.marsh calla

De mest giftige bærene i Russland

Previous Post
Forsterkning av stripefundamentet: teknologi og grunnleggende regler
Next Post
Cultivarea corectă a ruculei în câmp deschis și după 20-30 de zile este pe masă