15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De medisinske egenskapene til willow loosestrife – en vakker flerårig med syrinblomster

Det ville være interessant å kjenne de medisinske egenskapene til willow loosestrife. Jeg husker hvordan mor som barn alltid ga ugress når vi hadde en avføringsforstyrrelse etter grønne aprikoser. Jeg har det fortsatt i skapet, jeg kjøper aldri piller, infusjonen hjelper alltid. Jeg la også merke til at hodepinen forsvinner fra ham, og jeg har det ofte i det siste. I hvilke andre tilfeller er planten nyttig, og er det noen kontraindikasjoner?

medisinske egenskaper ved pilbrød Frodige og lyse, lange, løse blomsterblomstrer kan ofte sees i blomsterbed og foran hager. Visste du at denne planten også har helbredende krefter? Spesielt verdifulle er de medisinske egenskapene til willow loosestrife – det er denne arten som er den mest nyttige. Sammenlignet med storblomstrede hybridsorter, mister den betydelig. Men fordelene med denne typen er mye større, og innen folkemedisin er ugress veldig verdsatt..

Beskrivelse av anlegget

loosestrife Willow loosestrife kalles for den karakteristiske formen på de lansettformede bladene, som ligner på løvverk. De har muligheten til å endre farge avhengig av årstid, takket være at planten brukes til dekorative formål. Så om våren og sommeren er den høye, opptil 2 m lange stilken av loosestrifen dekket med grønne blader, og til høsten blir de rød. Busken er ikke mindre vakker under blomstringen, når den slipper en lang panicle med mange små lilla blomster. Den blomstrer midt på sommeren og tiltrekker seg bier. Honning hentet fra nektar av loosestrife blomster, duftende og vakker, nesten gjennomsiktig.

Loosestrife har mange navn, men oftest kalles det plakun – gress. Han er glad i våt jord og kan selvstendig regulere fuktighetsinnholdet. Hvis det er for mye, slippes overflødig væske rett og slett ut gjennom bladene og drypper ned som tårer..

De medisinske egenskapene til willow loosestrife

loosestrife honningplanteDet er bemerkelsesverdig at planten er nyttig fra toppen til røttene. De, så vel som bladene, stilken og blomstene, inneholder mange næringsstoffer, oljer, syrer og vitaminer.. Takket være dette har loosestrifen en gunstig effekt på menneskekroppen, nemlig:

  • helbreder sår og annen skade på huden;
  • stopper blod;
  • lindrer den inflammatoriske prosessen;
  • beroliger nervesystemet;
  • fjerner kramper og kolikk;
  • nøytraliserer toksisose;
  • fungerer som bindemiddel for diaré og magesykdommer;
  • bidrar til å bekjempe søvnløshet.

Å ta potions med loosestrife kan ikke knyttes til matinntaket.

Kontraindikasjoner for behandling av loosestrife

løs gressTil tross for sin store helbredende kraft, kan bruken i noen tilfeller forverre situasjonen. Så i lys av det faktum at urten låner ut blodkar og øker trykket, bør den tas med forsiktighet hos hypertensive pasienter. I tillegg kan du ikke selvmedisinere og ta loosestrife for kronisk forstoppelse, blodpropper, åreforkalkning. Planten er også kontraindisert hos personer som har rask blodpropp..

Hvordan ser willow loosestrife ut og hva er nyttig – video

Previous Post
Forsterkning av stripefundamentet: teknologi og grunnleggende regler
Next Post
Cultivarea corectă a ruculei în câmp deschis și după 20-30 de zile este pe masă