15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Umulig er mulig eller Hvordan bli kvitt maur i hagen

Råd om hvordan du kan bli kvitt maur i hagen? Først slo de seg ned blant jordbærbedene, og nå har vi nesten ingen høst. Men disse små rovdyrene er blitt få. Myrer utvidet eiendelene sine og arrangerte boliger blant gulrotbedene. Rotgrønnsaker begynte akkurat å helle, dro ut et par, så de blir spist opp. Med denne hastigheten vil hele hagen min snart bli til en enorm maurtue, og hvor mye innsats som ble lagt ned på å plante grønnsaker. Hvordan fjerne disse skadedyrene?

hvordan bli kvitt maur i hagen På den ene siden hjelper toilers maur sommerboere med å samle forskjellige larver og andre skadedyr til middag. Og i ferd med å legge sine tunneler, løsner de jorda og metter den med oksygen. Men når antallet såkalte “hjelpere” går av skala, har fattige gartnere og gartnere et spørsmål om hvordan de skal bli kvitt maur i hagen. I store mengder blir de selv skadedyr og spiser alle de søte bærene og grønnsakene. Bæravlinger er de første som lider av maur. Men de er heller ikke motvillige til å spise grønnsaker, for eksempel den søte, saftige fruktkjøttet av gulrøtter..

Ikke glem at både røde og svarte maur, selv om de ødelegger larver, avler hele kolonier av bladlus. Og hun på sin side “fullfører” de avlingene som “ikke var i smak” av mauren. Derfor, hvis det dukker opp flere og flere maurtuer på stedet, er det presserende å iverksette tiltak..

Hvordan bli kvitt maur i hagen – folkemedisiner trygge for avlinger

Med tanke på at en grønnsakshage ikke er en plen og grønnsaker vokser der, som vi deretter vil spise, er det viktig at de ikke folkemedisiner for maur LED. Derfor bruker mange trygge folkemetoder, med fokus på det faktum at maur ikke liker:

  • malurt, hvitløk, persille, mynte, tansy plantes mellom sengene;
  • strø sagflis med revet hvitløk eller bare hvitløksfedd rundt i hagen;
  • dryss jorden med aske og kaffegrut;
  • vanning av maurtuer og passasjer med kokende vann, olje, saltoppløsning, eddik.

Hvis det er flere maurtuer, kan du ganske enkelt grave dem opp og ta dem utenfor stedet..

Å erklære krig mot skadedyr – maurkjemikalier

maurpreparaterNår alle folkemedisiner har oppbrukt ressursene sine, og skadedyrene ikke har det travelt med å forlate hagen, er det verdt å vende seg til kjemi. Den beste effekten er gitt av legemidler basert på følgende virkestoffer:

  1. Diazinon – har en kontakt -tarmvirkning pluss delvis systemisk. Gjennom røttene trenger den inn i plantens luftdel og beskytter dem i nesten to uker, hvoretter insektmiddelet brytes ned. Hos maur blokkerer det nervesystemet og forårsaker lammelse og død. Preparater der den er inkludert: Thunder-2, Muratoks, Anteater, Medvetoks.
  2. Chlorpyrifos er et systemisk, enterisk insektmiddel. Nøytraliserer maur etter inhalering av løsningen av dem, lammende. Beskytter plantinger i nesten 2 måneder, mens du holder deg i bakken i mer enn 3 måneder. Forberedelser basert på det: Absolute, Delicia, Bros.

Effektive måter å bli kvitt maur

Previous Post
En rovdyr innbygger i ferskvannsforekomster – billen dykkerbille
Next Post
Fotografii și descrieri ale soiurilor populare de fasole de sparanghel