15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kalanchoe Degremona – hjemmepleie for en grønn healer

Fortell oss detaljert om kravene til Kalanchoe Degremona, hjemmetjeneste og vedlikehold av anlegg. En gang vokste denne blomsten alltid hos bestemoren min. Jeg husker hvordan hun presset ut saften og begravde oss, barna med kulde, i nesen, og så nyset vi ukontrollert. Faktisk var rennende nese overraskende borte, og det var lettere å puste. Så i mine nedadgående år ble jeg revet med av dyrking av medisinske planter, og hvordan kan jeg klare meg uten Kalanchoe. Hva liker det, hva slags belysning og temperatur trenger du, hvor ofte skal du vanne? Jeg vil gjerne vite alt i detalj.

Kalanchoe degremona hjemmepleie Hvis Kalanchle Blossfeld er kjent for sin nydelige blomstring, er Degremona ledende på listen over innendørs medisinske planter. Kalanchoe Degremona, hjemmepleie som er enkel og ukomplisert, er i seg selv ikke spesielt dekorativ. Planten kan ikke skryte av verken en frodig tett busk eller en fargerik blomstring. Men i de blanke bladene er det stor helbredende kraft. En blomst som vokser i et rom “jobber” allerede for eieren, renser rommet og “belaster” innbyggerne i huset med munterhet.

Hvordan Degremona skiller seg fra andre typer Kalanchoe

Kalanchoe babyer En umerkelig busk består av oppreist skudd, og ikke forgrening. Langstrakte blader, formet som båter, er plassert i hele sin lengde. Bladplaten, som alle sukkulenter, er kjøttfull, men ikke tykk, kantene er vakkert hakkede. Over er bladene grønne eller blåaktige, bladets bakside kan ha lilla flekker. Som romkultur vokser Kalahoe vanligvis ikke høyere enn 50-60 cm. Med god omsorg om vinteren kan busken kaste ut en panikkrik blomsterstand med rosa små blomster.

Når en saftig går inn i avlsfasen, kan du gjenkjenne Degremona ved knapt å se på bladene. Små barn vokser på hver tann og danner et utseende av en fryns.

Kalanchoe Degremona – hjemmepleie

blomstrende KalanchoeOpprinnelig fra de varme tropene trenger en saftig i et rom et lignende mikroklima. Han elsker god belysning, men det er bedre å beskytte bladene mot direkte stråler. Om sommeren vil blomsten være behagelig på østvinduet. Om vinteren er det bedre å omorganisere det på den sørlige vinduskarmen eller supplere det. Den tåler også sommervarme godt, men den må ventileres. Foretrekker å vintere i den kjølige (15 ° C), spesielt hvis du vil se blomstring. Men kulturen er absolutt ikke krevende for luftens fuktighet og oppvarmingsperioden går bra. Når det gjelder jordsmonnet, så er alt klart: et lagringssubstrat for sukkulenter er ideelt.

Etter å ha skapt behagelige forhold for Degremona, gjenstår det bare å kontrollere jordfuktigheten og hjelpe busken til å vokse:

  1. Vanning bør gjøres med måte, med en kjølig overvintring og sjelden i det hele tatt (ikke mer enn 2 ganger i måneden).
  2. For at Kalanchoe skal vokse gode helbredende blader, vil fôring ikke forstyrre, men ikke om vinteren. Spørsmålet om valg av gjødsel er heller ikke verdt det – dette er et spesielt flytende mineralkompleks for sukkulenter.
  3. Noen ganger kan du spraye bladene eller tørke dem hvis det ikke er barn på dem ennå. Dette vil bidra til å fjerne dem for akkumulert støv..
  4. For langstrakt busk er tillatt å kutte av ved å forkorte toppene.
  5. Unge busker trenger en årlig transplantasjon de neste 3 årene, ettersom røttene vokser raskt. I fremtiden kan transplantasjonen utføres en gang hvert par år..

Oftest reproduserer Degremona ved kuttede apikale petioles, blader eller barn. Sistnevnte bygger opp sine egne røtter og er allerede dannet Kalanchoe, men bare små.

Voksende Kalanchoe Degremona – video

Previous Post
Hva tiltrekker seg bøndenes oppmerksomhet med druesorten Tason
Next Post
Calendarul rezidenților de vară: muncă sezonieră în grădină în luna mai