15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

En luksuriøs representant for bartrær – einer Kurivao Gold

Min mann tok med to frøplanter av Kurivao Gold einer til dachaen. Vi har ennå ikke hatt bartrær, så jeg er redd for å ødelegge dem med feil tilnærming. Fortell meg hvor det er bedre å plante Kurivao Gold einer og hvilken omsorg den trenger?

moden busk Juniper Kurivao Gold er en av de lyseste representantene for den kinesiske buskbiten. Det finnes oftest i hager og parker, og mer nylig har det blitt dyrket i private tomter også. Anlegget har ikke bare et spektakulært utseende, men er også i stand til å rense luften, og derfor har det blitt så populært blant sommerboere. Busken er egnet for både enkeltplantinger og for å lage gruppesammensetninger som en del av bartrær, i tillegg blir den noen ganger plantet i et kar for hjemmebruk.

Kjennetegn på sorten

Kurivao Gold er av natur en ganske høy og frodig busk. Høyden på en voksen plante når 2,5 m, mens buskens omkrets er nesten lik veksten. I et år vokser enebæren i gjennomsnitt 20 cm, noe som ikke forhindrer den i å raskt danne en frodig krone.

Enebærgreiner er vinkelrett på hovedstammen og er tett dekket med skjellende nåler, som i utgangspunktet har en gylden nyanse. Etter modning blir det lysegrønt, og et svakt grått hår er merkbart i dypet av kronen..

Busken bærer frukt med kjegler i en skitten grønn farge. Etter å ha blitt modne, blir de svarte og ser vakre ut mot den generelle bakgrunnen..

Sorterdyrking

einer frøplante

Det er bedre å ta et sted for å plante en eviggrønn busk i et solfylt område, fordi den gyldne fargen forsvinner ved skygge. Utkast bør også unngås..

Som alle nåletrær føles enebæren Kurivao Gold bra på hvilken som helst jord, selv i tørre og sure, men den vil fortsatt vokse mer aktivt hvis den legges til plantegropen under planting:

  • kompost;
  • torv.

Ved nærliggende forekomst av grunnvann i plantegropen, anbefales det å legge et lag ekspandert leire opp til 20 cm i tykkelse.

Enebærplanter selges i potter, og det er nødvendig å transplantere dem i åpent terreng ved hjelp av omlastingsmetoden, uten å rydde butikkjorden. Rotkragen kan ikke dypes ned i bakken. Etter å ha plantet rundt busken, må du lage en grunne trakt for vanning.

Enebærpleie

En flerårig er slett ikke krevende i omsorgen. Noen ganger er det nok for ham å være litt oppmerksom på:

  1. Vann en gang i uken.
  2. To ganger i året (vår-høst) mates med kompost.
  3. Klipp tørre og skadede skudd om våren.

Nærstammesirkelen i en radius på 40 til 90 cm (avhengig av buskens alder) må fjernes fra ugress i tide, og forhindre gjengroing.

Kurivao Gold har høy frostbestandighet, tåler tørke godt og blir sjelden syk. Men unge busker trenger beskyttelse mot den brennende vårsolen, som kan brenne de delikate gullskalaene. For å gjøre dette, i slutten av januar, bør de være dekket med grangrener til mars..

Video om dyrking av einer Kurivao Gold

Previous Post
Hva tiltrekker seg bøndenes oppmerksomhet med druesorten Tason
Next Post
Calendarul rezidenților de vară: muncă sezonieră în grădină în luna mai