15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sjarmerende feit kvinne – pengetre, hjemmepleie for et symbol på velvære

Fortell oss hva den tykke kvinnen elsker – et pengetre, har hjemmepleie for en slik plante noen særegenheter? En nabo delte stiklingene, jeg plantet dem umiddelbart i potter. Begge ble akseptert og har allerede vokst unge blader, og en begynte til og med å vokse sidegrener. Trenger jeg å mate og kutte den fete kvinnen?

feit kvinne penger tre hjemmetjeneste Sukkulenter er ikke bare tornede kaktuser, det er ekte trær blant dem, med en frodig krone og en ganske tykk stilk. En av de mest populære typene er bastarden (pengetreet), hjemmetjenesten er like enkel som for tornete brødre. Den fete kvinnen kalles et tre nettopp for plantens særegne form. Med alderen danner den et fortykket sentralt skudd med mange grener som danner en tett krone. Og dette treet ble “penger” takket være de originale bladplatene. De er nesten runde, som mynter, kjøttfulle og saftige, siden det er i dem den fete kvinnen lagrer fuktighet.

Å overleve under tøffe naturforhold, som en pottekultur, føles Crassula, som blomsten også kalles, koselig og behagelig. Hun er ikke redd for tørr luft, sørlige vinduer eller savnet vanning..

Fet kvinne – pengetre, hjemmepleie

Money Tree I naturen vokser fete kvinner i et varmt afrikansk klima, noe som forklarer deres ekstremt seige og upretensiøse natur. Som kaktus er de vant til å klare seg uten regn i lang tid, ettersom de akkumulerer fuktighet i de kjøttfulle bladene og skuddene. Under naturlige forhold kan noen typer Crassula overstige 2 m i høyden. Men hjemme er det fullt mulig å vokse en slik gigant hvis du hjelper ham litt.

Krav fra en feit kvinne for belysning og temperatur for forvaring

fete kvinne fengslingsforholdDen fete kvinnen vokser ganske raskt, men dette er ikke en blomst for et fjernt hjørne. Hun trenger god belysning, helt ned til sørvinduene, hvis du vil ha en frodig krone. I tillegg er kjærligheten til pengetreet for solen beslektet med en solsikke – den snur grenene etter den. Derfor, ikke glem å rulle potten med jevne mellomrom slik at kronen dannes jevnt..

Det er spesielt viktig å gi den fete kvinnen lys i høst-vinterperioden, når dagslysetiden reduseres betydelig. Det er en ting hvis Crassula på dette tidspunktet er i en sovende periode med et kjølig innhold. Men hvis du ikke installerer ekstra belysning, når blomsten dvaler i varmen, begynner skuddene å strekke seg ut og bladene smuldre.

Det er ingen strenge krav til temperaturen på pengetreet. Det anbefales å gi ham en hvil for vinteren ved å flytte potten til et kjølig rom (opptil pluss 14 ° C). Men ofte hviler ikke innendørs jævler i det hele tatt og fortsetter veksten om vinteren. Forresten, de er ikke redde for tørr luft..

Hvordan ta vare på pengetreet

feit kvinne penger tre hjemmetjeneste for en blomstOmsorgen for den fete kvinnen er minimal, og det er bedre å “overse” enn “overse”:

  1. Vann treet bare når matjorden tørker ut. Sukkulent røtter råtner raskt av overflødig fuktighet.
  2. Ikke spray – det er bedre å bare tørke støvet av bladene. Fra vannflekker etter dusjprosedyrer kan de råtne.
  3. Fra vår til høst, mat en gang i måneden med et spesielt kompleks for sukkulenter.
  4. Transplanter unge trær hvert år, og øk potens volum gradvis. Ikke plant umiddelbart i en stor bolle – jorden vil tørke i lang tid, rotsystemet takler ikke og vil råtne.
  5. For å gjøre kronen til den fete kvinnen frodig, klyp toppen av skuddene hvis de ikke forgrener seg.

Hvis den fete kvinnen strekker seg etter vinteren, bare kutt den av, og i løpet av sesongen vil treet bli vakkert igjen.

Pengetreet forplanter seg hjemme oftest vegetativt, ved hjelp av stiklinger. Etter beskjæring roter du dem, helst i bakken med en gang. Saftige stiklinger kan råtne i vann.

Hvordan ta vare på at et pengetre skal blomstre

Previous Post
Hva tiltrekker seg bøndenes oppmerksomhet med druesorten Tason
Next Post
Calendarul rezidenților de vară: muncă sezonieră în grădină în luna mai