15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Evergreen thuja i landskapsdesign, fotoeksempler på nettsteddesign

Trenger råd om hvordan du kan bruke thuja i landskapsdesign, bilder med eksempler ville være veldig interessant å se. Det er ledig plass foran huset, og langs gaten, bak gjerdet. Kona bestemte seg for å plante bare flerårige og upretensiøse planter der. Krysantemum og flerårige asters er allerede plantet fra blomster, nå tenker vi på hvordan vi skal dekorere bartrær vakkert. Tomten vår er stor, den tillater selv høye trær å vokse, men jeg vil at alt skal være vakkert.

thuja i landskapsdesignfoto Bartrær har alltid vært og vil være populære, og de plantes ikke bare i byparker, men også i private tomter. Oftest, fra eviggrønne avlinger, kan du se thuja i landskapsdesign, et bilde som bare formidler deres storhet og skjønnhet. Høye eller små, de gir umiddelbart følelsen av det ville, og det virker som om du er i skogen..

Hva er fordelen med tui

thuja Nesten alle varianter er eviggrønne, noe som betyr at de vil dekorere stedet med et lyst antrekk hele året. I tillegg vil de spare deg for bryet med å rengjøre fallne blader, og hagen eller tunet vil alltid være rent. Men dette er ikke den største fordelen: De fleste bartrær, inkludert thuja, har økt vinterhardhet. Dette gjør at de kan dyrkes i alle klimaer, noe som er viktig..

Og et annet pluss med elegante thujas er deres “livability” med nesten alle kulturer. Ephedra ser vakker ut både i enkelt- og gruppeplantinger. I tillegg egner de seg til å kutte, slik at kronen deres kan gis hvilken som helst form. Og noen varianter i seg selv ser så imponerende ut at de ikke krever eksterne inngrep..

Oftest plantes vestlig thuja – de er de mest stabile og tåler lett den russiske vinteren selv i de nordlige områdene..

Tui i landskapsdesign – bilder og eksempler på planting av forskjellige typer

Det vil ikke være noen problemer med valget av thujas, fordi de har et rikt utvalg. Det er høye, raskt voksende trær, eller omvendt sakte høyde. Mange arter har en vakker naturlig krone i form av en ball eller pyramide. Og undervurdert og dverg -thuja vil overraske deg med en fantastisk utsikt og kompakt størrelse.

Av de høye artene kan du plante den separat eller i bakgrunnen av thujaen:

  • Columna;thuja columna
  • Smaragd;thuja smaragd
  • Brabant.thuya brabant

Vær oppmerksom på at thuja, spesielt noen vestlige arter, oksiderer jorda sterkt. Når du planter i gruppesammensetninger av planter som ikke liker sur jord, ikke glem å holde en avstand på minst 6 m fra ephedraet.

Globular thuja er populær blant gartnere – de trenger ikke beskjæring. Avrundede trær plantes oftest separat eller plasseres i steinblokker og steinete åser. Disse inkluderer Tui Danica, Little Dorrit, Teddy.thuja danica

Lavvoksende thuja ser bra ut i alle blomsterbed, og de kan også brukes til å lage en vakker hekk. Disse er slike thuja som:

  • Aurea Nana;thuja aurea
  • Reingold;thuya reingold
  • Vipcord.thuya vipcord

Hvordan kan thuja brukes i hageanlegg

Previous Post
Hva tiltrekker seg bøndenes oppmerksomhet med druesorten Tason
Next Post
Calendarul rezidenților de vară: muncă sezonieră în grădină în luna mai