15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Søt og stor druesort Laura, foto og beskrivelse

Er Laura -druesorten resistent mot sykdommer, jeg vil veldig gjerne se et bilde og en beskrivelse av høsten? Jeg har flere frøplanter som vokser, men fortsatt ung, det var ingen eggstokk. Buskene er allerede ganske store, de har overvintret godt så langt, selv om vi ikke har hatt sterke frost på lenge. Jeg kan ikke vente med å se hva jeg har, jeg mener, smake bærene. De er søte, ikke sure?

Laura druesort foto og beskrivelse Allerede i begynnelsen av høsten vil den glede deg over søte, kjøttfulle druer, mens den er egnet for å vokse nesten over hele territoriet i vårt hjemland. Dette er en velkjent Laura druesort, et bilde og en beskrivelse av hvilken enhver gartner som dyrker bordarter bør vite. Laura kan trygt kalles en av de beste representantene. Hun har utmerkede smakskarakteristika, samt en upretensiøs og stabil karakter..

I det statlige registeret over sorter er druer oppført som Flora. Derfor kan du finne to navn på salg, men de er av samme sort..

Laura druesort – foto og beskrivelse

laura druebusk Selve busken kjennetegnes ved sin raske vekst og tidlige modenhet. De første eggstokkene dukker opp allerede i det andre året etter planting, men vokser voksne druer ikke mye og er av middels størrelse. Bladene er vakre, mørkegrønne, med fem fliker..

Opptil 80% av de unge skuddene i druer er fruktbare, så det må justeres frukt og riktig beskjæring. Ellers blir både haugene og bærene mindre, og busken i seg selv er sterkt utarmet, og “mater” en slik mengde vinstokker, i prinsippet ikke nødvendig for det. Lauras blomster er hovedsakelig hunn, så det er bedre å ha en pollinator i nærheten for å opprettholde avlingsindikatorer.

Motsatt, jo mindre eggstokken er på planten, jo tyngre blir klyngene og jo større blir bærene. Imidlertid er det også umulig å la for få vinstokker stå til frukt. Avlingen modnes raskere, og busken kan begynne å vokse unge skudd, noe som vil ta bort næringsstoffer og svekke frostmotstanden.

Sorten er kjent som frostbestandig, tåler frost ned til minus 26 ° C uten problemer og uten ly. Praktisk talt fri for råte (hvit og grå) og mugg.

Smaksegenskaper

laura druerLaura drue er en tidlig bordsort, modnes på 120 dager og vil glede deg over høye utbytter. Gjennomsnittsvekten for løse koniske bunter er 1 kg, med god pleie og rasjonering kan de veie mer enn 2 kg.

Selve bærene er store, ett i ett, ovale i form. Huden er tynn, men tett, med et lite voksaktig belegg. Massen er veldig velsmakende, kjøttfull, saftig, med en muskatnøttaroma. Sukkerinnholdet er ikke mindre enn 20%, den sure noten føles nesten ikke, men forutsatt at det var nok varme og lys under modning.

Fordeler og ulemper med sorten

Laura druesort foto og beskrivelse fordeler og ulemperBlant fordelene med Laura -druer er nevnt:

  • høy produktivitet;
  • stor frukt;
  • tidlig modenhet;
  • god frostbestandighet;
  • muligheten for langdistansetransport på grunn av den tette huden og bærene som holder godt og ikke smuldrer;
  • motstand mot hyppige kultursykdommer.

Sorten har imidlertid også noen ulemper. Først og fremst er det behovet for å rasjonere utbyttet og kontrollen over pollinering av hunnblomster. I tillegg kan smaken av bær forverres til det verre i den kalde sommeren. Og på grunn av det tynne skinnet ødelegger veps ofte druer. I tillegg er Laura ikke immun mot mugg, og trenger derfor forebyggende behandling mot denne sykdommen..

Videogjennomgang av druesorten Laura

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive