15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sorte trekk ved Toro blåbær – hvorfor er det bedre enn andre kulturtyper?

Fortell oss hva slags trekk ved Toro -blåbær. Jeg kjøpte frøplanter på markedet, dette er mine første busker av denne kulturen. Jeg vet bare at hun elsker sur jord, men vi har akkurat en slik jord. Og når det gjelder utbyttet, kan mange bær fjernes fra en voksen busk og når du skal forvente den første høsten?

forskjellige trekk ved blåbær toro Hvis du i dag ikke vil overraske noen med bringebær og rips, så har blåbær ennå ikke blitt en massivt dyrket avling. Kravet om en spesiell, sur jord setter gartnere i en ramme, men gradvis tilpasser de seg. Dermed tiltrekker sortens egenskaper ved Toro -blåbær oppmerksomhet og gjør dem til et ønskelig oppkjøp. Deilige bær, hengende i overflod på grenene og utstyrt med helbredende kraft, er verdt enhver innsats. Etter å ha gitt buskene den nødvendige jordsammensetningen og riktig pleie, er det imidlertid lite å gjøre – å vente på innhøstingen..

Sorte trekk ved Toro blåbær

blåbærbuske Den høye busken når 2 m i høyden, og bygger hvert år oppreist skudd. De er dekket med store, hjertede blader, men mer langstrakte. Unge kvister er grønne, blir brune som lignifikasjon. Bladene i seg selv har en rik grønn farge..

Til tross for det ganske kraftige utseendet, har busken et overfladisk rotsystem. Dette forklarer de økte kravene til blåbær til jordfuktighet..

Sorten er middels sen. Busken blomstrer i mai måned, og bærene begynner å modnes i begynnelsen av august og henger i store klynger fra grenene. Bærene er store, opptil 2 cm i diameter, blå, med en karakteristisk blåaktig blomstring. Massen er tett og veldig saftig, søt, men uten sukker, med en liten syrlighet. Sorten går i frukt i det fjerde planteåret..

Fordeler og ulemper med sorten

blåbærToro blåbær er et av de høyest avkastende sunne bærene med stabil frukting. Blant fordelene er det verdt å trekke frem:

  1. Utmerkede smakskarakteristika (behagelig sødme av bær, mangel på uttalt surhet, saftighet).
  2. Den store størrelsen på både busken selv og bærene, noe som gjør det mulig å høste uten store vanskeligheter.
  3. God frostbestandighet (tåler frost ned til minus 30 °).
  4. Høyt utbytte (opptil 10 kg blåbær kan tas fra en voksen busk).
  5. Minnelig modning av bær. I tillegg smuldrer fruktene ikke, men når de høstes, skilles de lett fra stilkene..
  6. Utmerket transportbarhet og lagringskapasitet. Bærene forblir intakte, sprekker ikke, ligger lenge.

Samtidig har Toro også en “bakside av mynten”. Sorten er dårlig motstandsdyktig mot sykdommer, spesielt råte, så det er viktig å unngå vannlogging. I tillegg, selv om fruiting utvides til to trinn, ender den raskt..

Video – gjennomgang av den første avlingen Toro -blåbær

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive