15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Anyuta druer – beskrivelse av sorten, bilder, anmeldelser

Jeg vil gjerne vite mer detaljert hva Anyuta -druer er, en beskrivelse av sorten, bilder, anmeldelser. Jeg vil bestille frøplanter av en god bordsort, slik at veps ikke ødelegger den, ellers spiser de min hvite raskere enn oss. Som med Anyuta er huden ganske tett, og hva slags druer smaker den??

druer annuta sort beskrivelse Til tross for ungdommen har denne hybriden selvsagt vunnet en av de første plassene i druevalg. Storfrukt, relativ tidlig modning av bær, kraftig vintreet og utmerket smak … I dag skal vi snakke om en slik kultur som Anyuta-druer, en beskrivelse av sorten, bilder, anmeldelser og henne. Det dukket opp takket være russiske oppdrettere. Og foreldrene til hybrid er de like kjente og utmerkede variantene av Kishmish strålende og Talisman. Fra dem arvet han smaken og den stabile karakteren..

Anyuta druer – beskrivelse av sorten, bilder, anmeldelser

den første druehøsten anyuta De viktigste dyrkningsregionene er de sørlige områdene. Det er i regionene som er rike på lange og varme somre at det er mulig å “presse” maksimalt ut av sorten og få det høyeste utbyttet. Samtidig tilpasser Anyuta seg godt til andre forhold og kan vokse selv i midtbanen. Dette reduserer det totale utbyttet noe, det samme gjør vekten av knippene og størrelsen på bærene. Men det påvirker ikke smakskarakteristikkene. Vintreet bøyer seg godt selv etter lignifisering. Dette gjør det mulig å fjerne det og legge det ned for å organisere et vinterly..

Plantegenskap

anyuta karakteristisk for buskenAnyutas busker er kraftige, og i løpet av sesongen vokser de en vinranke på opptil 3 m. Gitt vekstens styrke må druene rasjonere belastningen og fjerne overflødig eggstokk. Unge frøplanter går i frukt allerede i fjerde leveår og tilhører mellomsesongarter. I sør foregår høsten i gjennomsnitt etter 140 dager, i første halvdel av september.

I den midterste banen blir hybriden dyrket som medium sen, og avlingen høstes i begynnelsen av oktober..

Sorten har god vinterhardhet – ved minus 23 ° C. Selv om vintreet klarer å modnes før frost, men gitt den angitte terskelen, i kaldere vintre, trenger buskene et obligatorisk ly. Men motstanden mot druesykdommer (mugg og mugg) ligger på et gjennomsnittlig nivå. Derfor er det viktig å utføre forebyggende behandling av vingården i tide..

Produktivitet og smak

utbytte av anyuta variasjonHybriden har et høyt utbytte – mer enn 6 kg bær fra en ung busk. Anyuta drue er en av de beste nye bordvarianter, som i denne forbindelse har noen fordeler:

  • store, løse kjegleformede klynger veier fra 1 til 1,5 kg;
  • bærene selv veier opptil 15 g hver, og det er til og med 20 g;
  • alle bær er nesten like store – hybriden mangler erter;
  • den tette rosa huden kan spises med glede, men den blir ikke skadet av insekter;
  • fruktkjøttet er også fast og veldig saftig, sukkerrikt.

I tillegg er det mange positive anmeldelser om avlingens gode transportbarhet. Takket være den tykke huden tåler bærene langvarig transport godt. Andre dyrkere bemerker at de holder seg på busken i lang tid, til og med overmodne.

Kanskje de eneste ulempene som spesialister som dyrker en hybrid kan finne er sprekkdannelse og tilstedeværelse av frø. Selv om det er få frø i bærene, opptil 4 stykker, og de er store. Og druer sprekker bare i sesongen med langvarig regn, hvis de ikke fjernes fra vintreet i tide. Ellers er sorten bare preget på den positive siden..

Videoanmeldelse av druesorten Anyuta

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive