15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Viking druer – beskrivelse av sorten, foto av en av de beste tidlige hybrider

Fortell meg når bærene modnes i en art som vikingdruer, en beskrivelse av sorten, et bilde av bunter jeg spesielt ville sett. Jeg liker bordhvite varianter, men kona min foretrekker blå. Jeg bestemte meg for å glede henne og plante en tidlig variant med denne fargen. Valget falt på Viking, jeg leste mange anmeldelser om hans utmerkede smak. Det er bare litt flaut at vi bor i forstedene. Hva er sortens vinterhardhet og vil den vokse under våre forhold?

viking druesort beskrivelse bilde Hvis du vil få den tidligste høsten av søte og store bær, plant minst en vikingbuske på stedet. Viking druer, en beskrivelse av sorten, et bilde av høsten vil bare bekrefte valget ditt. Selv om buntene ikke er spesielt store, er druene i dem store, vakre, dypblå, med kjøttfull og søt fruktkjøtt. Generelt har denne arten definitivt alt som et bordssortiment trenger.

Viking druer – beskrivelse av sorten, foto

Viking druesort En hybridsort for bordbruk ble avlet av ukrainske oppdrettere. Den var først og fremst beregnet på å vokse utendørs i varme sørlige regioner. Og hovedmålet var å få en tidlig høst, og det lyktes – druene modnes på bare 100 dager, i begynnelsen av august.

Den erklærte vinterhardheten til sorten er på nivået 21 ° C frost, derfor bør den dekkes i midten av vårt hjemland for vinteren. Uten ly fryser vintreet og fruktknoppene for mye. Og i kaldere strøk er det enda bedre å dyrke Viking i drivhus..

Sorten kan ikke skryte av høy resistens mot sykdommer. Druen har en svak immunitet mot de vanlige sykdommene i kulturen: mugg og mugg. Imidlertid vil rettidig forebyggende behandling bidra til å unngå disse problemene..

Plantegenskap

viking vintreetSelve busken kjennetegnes ved høy vekstkraft, som allerede er demonstrert av unge frøplanter. De slår raskt rot og gir en god økning utover sesongen. Og på et par år blir de allerede til en spredt busk med store blader.

Sorten, selv om den er termofil, liker ikke varme, og spesielt hvis det er skarpe dråper. I årene da temperaturen “sving” observeres om sommeren, reduseres kvaliteten på avlingen – bærene blir mindre. Liker ikke viking og vannet, og på en regnfull sommer sprekker druene.

Den utvilsomme fordelen med hybrid er at den er selvbestøvd. I tillegg kan han selv tjene som pollinator for andre varianter..

Smakskvaliteter

haug vikingdruerTil tross for buskens finurlige natur, overskygger bærens smak alle negative aspekter. Store, langstrakte druer veier ikke mindre enn 10 g, og de er alle nesten like store. I begynnelsen av modningen er bærene lilla, når de samles, blir de mørkeblå. Samtidig er vikingens fruktkjøtt veldig saftig, kjøttfull og lett. Den tette huden beskytter den mot veps, men under bruk føles den nesten ikke. Men det lar deg transportere druer over lange avstander. Og enda mer enn en måned å være på vintreet etter modning uten å felle.

Hybriden vil ikke glede seg over høye utbytter, fordi den ofte avhenger av værforholdene. Med riktig landbruksteknikk kan du oppnå bunter som veier 1 kg, men gjennomsnittsvekten er vanligvis ikke mer enn 600 g..

Fordeler og ulemper med sorten

viking druer sort beskrivelse foto fordeler og ulemperAv fordelene med vikingen er det verdt å trekke frem først og fremst:

  • god smak;
  • mangel på erter og skade av veps;
  • tidlig modenhet;
  • høye vekstrater;
  • transportabilitet;
  • selvfruktbarhet.

Ikke uten ulemper, blant annet:

  • gjennomsnittlig motstand mot sykdom og frost;
  • dårlig produktivitet;
  • sprekker av bær når de er vannet.

Viking drue video anmeldelse

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive