15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lederen for bordsorter er Furor -druer, beskrivelse av sorten, foto

Fortell oss hvordan vinterherdige Furor-druer er, beskrivelsen av sorten, bildet av buntene er spesielt interessant å se. Jeg vil kjøpe frøplanter av tidlige bordarter om høsten, en venn rådet denne typen. Han vokser med ham, bare i sør, og vi bor i forstedene. Vil druene tåle våre vintre, og hva er deres utbytte?

druer furor sort beskrivelse bilde Borddruer er verdsatt for sin utmerkede søte smak og store frukt. Og hvis den fortsatt er tidlig og motstandsdyktig mot sykdommer, spiller den bare i hendene på vinbønder. Det er disse egenskapene Furor -druen besitter, beskrivelsen av sorten, hvis foto er kjent for mange kulturkjennere. Under den blå-svarte huden på store druer er det en veldig, veldig saftig og søt fruktkjøtt med en original smak. Hovedformålet med å dyrke Furora er bruken. Imidlertid produserer slike druer også utmerkede viner og juicer med en rik smak og vakker farge..

Furor druer – beskrivelse av sorten, foto

druer furor I denne sorten er alt i overflod: høye, spredte busker og rask vekstkraft, og mange klynger med store bær. Hybridsorten Furor er en av de mest elskede druesortene, og den har noe å være stolt av. Unge unger har en høy overlevelsesrate og bygger raskt opp ung vekst. Voksne busker når mer enn 5 m i høyden, mens de danner en tett krone som sprer seg. Plantene har veldig vakkert løvverk: mørkegrønn, med hakkede utskårne kanter, den kaster en liten blank glans.

Den søteste og mest rikelige høsten oppnås i varmere strøk. Men hybriden har god vinterhardhet, som for en bordvariant – buskene tåler opptil minus 25 ° C. Dette gjør det mulig å dyrke Furor selv i midtfeltet, men i dette tilfellet må det dekkes til vinteren. Men når det gjelder resistens mot sykdommer, er sorten helt klart i tet. Han blir sjelden påvirket av mugg, mugg og andre sykdommer som kulturen lider av..

Takket være de akselererte vekstprosessene modnes den unge vintreet på 3 måneder. Dermed er det mulig å minimere tap fra overvintring og mulig frysing..

Smakskvaliteter

utbytte og smak av druer furorFuror begynner å blomstre på slutten av våren, og allerede nærmere slutten av sommeren kan du høste. Den tidlige sorten er klar til å bli høstet i det siste tiåret av juli, fordi den bare trenger 105 dager for å modnes fullt ut..

Det er interessant at hybriden “sprutet” ikke så mye av størrelsen på buntene, men av størrelsen på selve bærene. Med en total gjennomsnittsvekt på en haug på opptil 1 kg, er vekten av hver drue i den minst 30, eller til og med alle 40 g. Samtidig når lengden 4 cm. Bærene er dekket med en tynn men sterk hud, som når den er helt moden, blir lilla-svart. De smuldrer ikke og kan henge på busker i lang tid..

Men furorens kjøtt er lett, saftig og kjøttfullt, og bare et par frø inni. Sukkerinnholdet er på 22%, og surheten kjennes praktisk talt ikke, fordi surheten ikke overstiger 7 g / l. Når du spiser modne bær, kjennes en muskatnøtt ettersmak, noe som gir variasjonen i originalitet.

Fordeler og ulemper med sorten

druer furor beskrivelse av sorten foto fordeler og ulemperFuror -druen “består” av noen fordeler, fordi den vil glede deg:

  • tidlig, stor og søt høst;
  • høy transportabilitet på grunn av den tette huden (forresten, den fungerer også som en god beskyttelse av søt fruktkjøtt fra veps);
  • god vinterhardhet og utmerket sykdomsresistens;
  • akklimatisering og vekststyrke.

Når det gjelder mangler, noterer kjennere av sorten bare en. Dette er behovet for obligatorisk lastjustering. På grunn av det høye utbyttet danner busken for mange eggstokker. Og hvis druene ikke blir kuttet eller festet, vil dette føre til knusing av bærene. I tillegg tåler vintreet rett og slett ikke vekten til et stort antall bunter og vil gå i stykker.

Video gjennomgang av Furor druer

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive