15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Furshetny druer – beskrivelse av sorten, foto

Fortell oss hva Furshetny -druen er, en beskrivelse av sorten (foto). Vi ønsker å dyrke sommerarter for oss selv, og om mulig for salg. Jeg valgte blant bildene i katalogen, og jeg gjorde oppmerksom på denne sorten med sine store bær. Vil han få tid til å modnes innen august, og hvilke egenskaper har det generelt??

druebuffet variasjon beskrivelse Store blå-svarte bær ser vakre ut på store klynger og veier busken i overflod. Furshetny druer, beskrivelsen av sorten (bildet) som vi vil diskutere i dag, er en av de unge hybrider. Han er litt over 10 år gammel. En så ung alder forhindrer imidlertid ikke at sorten blir en fullverdig konkurrent til gamle kulturtyper. Høy avling og smak sammen med god vinterhardhet gjør det mulig å plante den i midtre kjørefelt. Og tidlig modning vil gi en høst selv på en kort sommer..

Furshetny druer – beskrivelse av sorten, foto

buffé Sortenes hjemland er Ukraina, og en Zaporozhye -oppdretter avlet den. Målet hans var å lage en tidlig upretensiøs hybrid med utmerket smak – og forskeren lyktes. Fra en av foreldrene hans, Gift of Zaporozhye -druen, mottok Furshetny en kraftig, kraftig og ikke krevende busk. Og fra Kuban, den andre forelderen, fikk hybriden storfrukt og blå farge på bærene.

Når den vokser i varme sørlige regioner, regnes sorten som forsommer. I kjøligere områder modnes avlingen litt lenger, og der vil hybriden være middels tidlig. Generelt modnes gruppene fullt ut på 110 dager fra begynnelsen av blomstringen. Høst klar for høsting i midten av august.

Plantegenskap

busk karakteristiskFurshetny busker kjennetegnes ved sin kraftige vekst og kraftige rotsystem. I løpet av sesongen gir de mer enn 10 skudd hver, som forgrener seg sterkt. Samtidig har all ung vekst tid til å modnes før frost, noe som er viktig. Vintreet er tett dekket med store mørkegrønne blader.

Hybriden er moderat resistent mot sykdom. Frostmotstanden til druer er også på et gjennomsnittlig nivå, minus 22 ° C. Men bærene er ensartede, uten erter, sprekker ikke fra overflødig fuktighet i en regnfull sommer. Og vepsene liker dem egentlig ikke..

Frukt

beskrivelse av bærHybriden har et høyt utbytte. Allerede i en alder av 3 år kan busken produsere opptil 20 kg druer. Sylindriske klynger veier i gjennomsnitt 800 g, men det har vært tilfeller da vekten nådde 2 kg. Store bær har en avlang form, først er de rødlilla, men etter hvert som de modnes, blir de mørkeblå. Gjennomsnittsvekten til hver drue er omtrent 12 g, det er også bær som veier 20 g. Fruktmassen er veldig saftig og kjøttfull, med en subtil surhet og ettersmak av svisker. Den tette huden holder formen godt, noe som gjør druene enkle å transportere.

Fordeler og ulemper med sorten

fordeler og ulemper med en bufféAv fordelene med Furshetny -druer er det verdt å merke seg:

  • utbytte;
  • god modning av vintreet;
  • tidlig modenhet og tidlig modenhet;
  • god smak;
  • transportabilitet og holdbarhet av grupper;
  • god motstand mot frost og sykdom.

Hybriden har flere ulemper, men de kan korrigeres ved riktig pleie. En kraftig vinstokk er utsatt for overbelastning, så det er viktig å beskjære busken og justere belastningen. Og den gjennomsnittlige motstanden mot sykdommer kan økes ved å gjennomføre forebyggende sprøyting av vingården.

Funksjoner av druer Buffet

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive