15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Når du skal skjerme druer i Samara -regionen – vilkår og metoder

Fortell meg når du skal skjerme druer i Samara -regionen? Jeg bodde mye lenger sør, hvor vi praktisk talt ikke hadde noe å skjule for vinteren. Nylig giftet hun seg og flyttet til ektemannens hjemland, i Volga -regionen, hvor han fikk et hus av bestemoren. Tomten er stor, jeg hadde ikke tenkt å bruke så mye til hagen, så en del av den ble tatt under hagen, og en annen ble plantet med druer. Den første overvintringen av plantene våre nærmer seg, jeg er redd for hvordan de skal tåle det. For meg er dette også den første vinteren, hva det blir, jeg vet ikke ennå, men naboene sier at det kan være veldig kaldt.

når man skal skjerme druer i Samara -regionen Til tross for at det i dag finnes frostbestandige druesorter, forblir denne kulturen en varmeglad sørlending. For å dyrke den i kaldere områder, for eksempel i Samara, er det nødvendig å skape komfortable forhold, spesielt for å organisere et ly. Så, tidspunktet for når du skal skjerme druer i Samara -regionen, samt metoden for å forberede vingården for vinteren, er av primær betydning. For at vintreet skal overvintre godt, er det ikke nok å dekke det godt, det er viktig å gjøre det i tide og gi skuddene tid til å modnes fullt ut. Bare en moden og erfaren vinranke kan overleve den kalde Samara -vinteren. Og gitt at det ofte har lite snø, er det verdt å ta vare på vingården på forhånd..

Når skal ly for druer i Samara -regionen

drue ly timing Å skynde å skjule buskene er ikke bare ikke verdt det, men til og med farlig. For å forhindre at vintreet dør, må det bli fullt modent om vinteren, og fortsatt ha tid til å gjennomgå herding. Å dekke for tidlig vil føre til at nyrene forsvinner. I tillegg vil de være forsvarsløse mot sykdommer. Og skuddene selv vil ikke ha tid til å samle nok næringsstoffer. Dette vil påvirke avkastningen negativt i neste sesong. Samtidig er det farlig for busken å trekke til begynnelsen av alvorlig frost. Skuddene vil miste fleksibiliteten, og når de er lagt, vil de bare bryte..

Den optimale tiden for å legge vinstokker og skjule busker i Samara er slutten av oktober – begynnelsen av november. På dette tidspunktet vil druene få tid til å modnes og stivne..

Hvordan dekke vingårder i Volga -regionen

hvordan dekker druerDet kan være mange alternativer om hva du skal dekke buskene med. Men først må du forberede druene. For å gjøre dette, fjern vintreet fra støtten. Legg den i tidligere gravde spor eller på et underlag av brett, halm. Du kan dekke det ovenfra på en av følgende måter:

  • bare dekk til med et lag jord;
  • legg buer og strekk en film eller fiberduk;
  • legge sivmatter;
  • installere treskjold i form av et gaveltak;
  • dekke med skifer.

druer dekket med sivSamtidig må det tas i betraktning at alle forseglede typer ly skal kunne ventileres, både på høsten og tidlig på våren. Dette er nødvendig for at vintreet ikke skal parre seg under tilbakefall av høstvarme eller vårtining..

Ly av druer med buer med et underlag under laminatet – video

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive