15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Druer Krasotka – beskrivelse av sorten, bilder, fordeler og ulemper med hybrid

Fortell oss hva slags drue Beauty er, en beskrivelse av sorten, et bilde. Mannen min kjøpte en to år gammel sapling og begynte bra. Jeg vil gjerne presisere – dette er en bordtype, og hvordan vil den smake, er den sterkt sur? Jeg kjøpte den fra hendene mine, vi har praktisk talt ingen informasjon om sortens egenskaper.

druer skjønnhet utvalg beskrivelse bilde Den relativt unge Krasotka -druen, beskrivelsen av sorten (foto) vi vil vurdere i dag, er allerede kjent for mange vinbønder. Hybriden er ennå ikke 20 år gammel, men de uvanlige tofargede bærene kan gjenkjennes blant andre arter. Druene er virkelig vakre, med en dyprosa i midten og en mørk lilla spiss. Sorten har gode egenskaper og en uvanlig smak, dessuten modnes den tidlig og blir sjelden syk..

Druer skjønnhet – beskrivelse av sorten, foto

skjønnhet variasjon egenskaper Tidlig modne druer vil glede deg over de første bærene på 100 dager. Bordsort, brukes oftest til ferskt forbruk. Det lager også en deilig aromatisk juice. Og et lite antall frø i bær (ikke mer enn to) lar deg lage tørket frukt.

Plantegenskap

skjønnhet bush funksjonerHybriden vokser som en mellomstor busk, men den har et kraftig og forgrenet rotsystem. Det gir planten underjordisk fuktighet, og hjelper den med å takle tørke uten problemer..

I løpet av sesongen vokser druene et langt vintre, mens opptil 90% av skuddene har tid til å modnes av frost. Frostmotstanden til hybriden er god, den tåler frost ned til minus 25 ° C uten problemer.Den vil glede druene med sin høye motstand mot sykdommer, spesielt mot mugg, antraknose og grå råte.

Smak og gi

smakskarakteristika for skjønnhetDu bør ikke forvente høy avkastning fra Anyuta, men den vil være stabil fra år til år. Buntene er ikke veldig store, maks 1 kg i vekt, sylindriske, litt løse.

Bærene er store nok, opptil 15 g hver, ovale, rosa i bunnen, med lilla spisser. Sprø saftig masse er gjemt under den delikate tynne huden. Den er søt, men med en godt følt syrlighet og muskatnøtt-vanilje aroma..

Hybriden er også motstandsdyktig mot brannskader – dens mørke bær vil aldri ødelegge de karakteristiske flekkene..

Fordeler og ulemper med sorten

fordeler og ulemper med skjønnhetsvarianten

Krasotka -druer har mange fordeler:

  • tidlig modenhet;
  • høy motstand mot sykdom og frost;
  • stabilt utbytte;
  • god smak.

Det er få ulemper med sorten, og de er alle knyttet til bær. Hvis den ikke høstes i tide, sprekkes den tynne huden og kjøttet mister sin faste tekstur. Likevel er saftige druer veldig glad i fugler og veps, og fra overflødig fuktighet er de tilbøyelige til å felle.

Video gjennomgang av druer Krasotka

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive