15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

En av de mest delikate tidlige hybrider – druesensasjon, variasjonsbeskrivelse

Trenger Sensation -druen ly for vinteren i midtbanen, vil det ikke være vanskelig å gi en detaljert beskrivelse av avlingssorten? Etter å ha overtalt en nabo, gikk jeg til hennes “del”, og vi bestilte frøplanter med en rabatt. Så langt har jeg ikke angret på beslutningen min – buskene kom i utmerket stand, godt pakket og alt slo rot. Det gjenstår bare å vente på høsten og sette pris på druens smak, men nå er jeg mer interessert i hvordan den vintrer. Vinterharde varianter eller ikke?

druesensasjon variasjon beskrivelse Denne druen er bare litt over ti år gammel, og den ble oppdrettet av en enkel amatør vinprodusent, men har allerede klart å vinne popularitet blant profesjonelle. Ekstremt tidlig modning og frostbestandighet – dette er hva Sensation -druene “tok”, beskrivelsen av sorten som gradvis er inkludert i alle guider om vindyrking. Hvorfor ikke, fordi amatøren, storfrukt og velsmakende, modnes hybriden ikke bare raskt, men kan også dyrkes i enhver klimasone. Og god immunitet og vinterhardhet gir bare “plusser” til egenskapene.

Druer Sensation – sort beskrivelse

druesensasjon Kulturen kjennetegnes ved buskens store størrelse og raske veksthastigheter. Totalt øker vippene 2 ganger i løpet av sesongen, mens den unge veksten rekker å modnes før frost. Dette forklarer den høye frostmotstanden. Både gamle og unge vinstokker med bark som har hatt tid til å grovt tåle frost opp til 24 ° C uten problemer. I sør er dyrking av Sensation generelt ikke en plagsom ting: den modnes tidligere og trenger ikke ly. Når det gjelder midtfeltet og mot nord, vokser sorten godt og bærer frukt der også. Men bare hvis du dekker buskene, om enn ikke veldig nøye. Vingården vil tåle frost, men da vil det ta lang tid å komme seg og gjøre vondt.

Sorten er selvbestøvd og trenger ikke ytterligere planting av pollinatorer..

Sensasjonsdruer har god immunitet mot store sykdommer i kulturen, spesielt mot mugg. For å beskytte buskene mot grå råte og mugg, er det imidlertid nødvendig med forebyggende behandling..

Produktivitet og smakskarakteristika

drue bær følelseSorten er klassifisert som tidlig og super tidlig. Du kan høste avlingen så tidlig som 3 måneder etter spiring. Dette er viktig for kalde strøk, for mot slutten av sommeren vil bærene definitivt ha tid til å modnes selv i midtfeltet. Høye utbytter oppnås takket være store bær og store klynger. Gjennomsnittsvekten til en ikke veldig tett kjegleformet gjeng er 1,5 kg.

Bærene er forskjellige i nesten samme størrelse. Alle er store, veier opptil 30 g, fingerformet. Huden er fast nok til å beskytte mot veps eller skade under transport. Selve kjøttet er fast, sprø, kjøttfullt, søtt og med en liten muskatnøttaroma. Når det gjelder fargen, avhenger det av modningstrinnet. Først er druene gulgrønne, så blir de gradvis rosa til de blir røde..

Fordeler og ulemper med Sensation

fordeler og ulemper med druesensasjon

Til tross for sin unge alder har hybriden flere fordeler:

  • tidlig modenhet;
  • tidlig modenhet;
  • stor frukt;
  • god vinterhardhet og immunitet mot sykdommer;
  • utmerket smak av bær og deres transportabilitet;
  • mangel på erter, samt sprekker i regntiden.

Av de alvorlige manglene kan bare en bemerkes. Busker trenger belastningsrasjonering, fordi de har evnen til å gi mye eggstokk. Og jo mer det er, jo mindre blir bærene selv..

Video gjennomgang av druer Sensation

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive