15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Druesort Transformasjon – foto og beskrivelse av en ny fruktbar hybrid

Fortell meg hvordan druen Transfiguration smaker, bilder og beskrivelser av denne typen er veldig interessante. Jeg vil plante tidlige varianter av universell bruk, slik at du kan lage vin av dem. Er Transfigurasjonen egnet for disse formålene? Og hvilken kategori tilhører den når det gjelder modningshastighet??

druesort transformasjon foto og beskrivelse En ung hybrid på bare 6 år er offisielt anerkjent, men ble populær mye tidligere. Allsidighet, tidlig modenhet, utmerket smak og muligheten til å få til og med to høstinger. Dette er hva Transfiguration -druesorten ble kjent for, bildet og beskrivelsen som vi skal studere i dag. Fra foreldrene, variantene Talisman og Kishmish strålende, tok han de beste egenskapene. Og den ble avlet av oppdretter Krainov, kjent for sine resultater i avl av druer med høy avling..

Druesort Transformasjon – foto og beskrivelse

transformasjon av druer De mest delikate bærene og høye avlingene oppnås i de sørlige områdene. Jo mer lys og varme, desto søtere er druene og jo større bunter. Samtidig er det fullt mulig å dyrke sorten under forholdene i midtbanen. Men for dette er det nødvendig å beskytte vintreet mot den kalde vinteren..

Plantegenskap

karakteristisk for variasjonstransformasjonenTransfigurasjonsbuskene har et kraftig rotsystem, og de vokser raskt. I løpet av sesongen forlenges vintreet med 3 m og stiger perfekt langs støtten. Druene danner mange stebarn og er derfor utsatt for overbelastning, noe som reguleres ved beskjæring og fjerning av overflødige skudd. Selv om det er i varmt klima, kan du få en ny høst fra dem nærmere midten av høsten.

Stiklinger har en høy overlevelsesrate, noe som gjør det mulig å podde dem på andre varianter.

Druene trenger ikke selvbestøvning og har ingen spesielle jordkrav. Det er nok bare å gjødsle jorda i plantehullet. Sorten har en gjennomsnittlig resistens mot sykdommer, og frostmotstanden er på samme nivå. Vingårder dvale uten ly ved temperaturer ned til minus 23 ° C. Men bærene i bunter er alle nesten like store, uten erter.

Smak og gi

smakskarakteristika ved transformasjonenSorten tilhører den ultra-tidlige, modnes etter 3 måneder. Utbyttet hvert år forblir høyt – opptil 20 kg per busk. Løse børster er avsmalnet og veier omtrent 1 kg i gjennomsnitt. Bærene i seg selv er store, vekten til en kan overstige 20 g, og lengden er 5 cm. De modnes ikke samtidig og endrer farge fra rosa-grønn til nesten rød. Druene fester seg tett til buntene, smuldrer ikke, sprekker ikke.

Den tette huden har et voksaktig belegg som gjemmer seg under en kjøttfull saftig masse. Duften hennes er praktisk talt uhørlig, og det er vanligvis ikke mer enn 3 frø, og selv da er de små.

Transfigurasjon regnes som et bordssort – de spiser druer, lager juice, syltetøy, eddik, olje og til og med rosiner. Men takket være det høye sukkerinnholdet (19%) kan den også brukes til å lage vin..

Fordeler og ulemper med sorten

fordeler og ulemper med variasjonen makeoverAv fordelene med Transfiguration -druen er det verdt å merke seg:

  • tidlig modning;
  • rask vekst;
  • god vinterhardhet (vintreet modnes med 50%);
  • høyt og stabilt utbytte, uavhengig av det voksende klimaet;
  • allsidighet i bruk;
  • rik smak;
  • transportabilitet;
  • lang holdbarhet (opptil seks måneder);
  • storfruktig.

Ulempene inkluderer behovet for konstant lastjustering – uten dette blir bærene mindre og sure. Veps er også veldig glad i sitt saftige kjøtt. Og ikke glem gjennomsnittlig terskel for sykdom og frostresistens..

Video gjennomgang av druer Transfiguration

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive