15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Forfaren til moderne hybrider – resistente druer Talisman, sortbeskrivelse, foto

Fortell meg, hvor mange år etter at druene Mascot bærer frukt, en beskrivelse av sorten, et bilde av bær jeg vil se og lære. Vi kjøpte rotte stiklinger, plantet dem om våren, når blir høsten nå, og i hvilken måned modnes den? Jeg elsker virkelig hvite druesorter, frøfrie Kishmish vokser allerede i landet, men i vinter frøs det litt. Og som en talisman med frostbestandighet, hvilken temperatur vil være kritisk for den?

drue maskot sort beskrivelse bilde Denne sorten er ikke lederen blant moderne hybrider, men det er takket være ham at mange av dem dukket opp. Grape Talisman, en beskrivelse av sorten, et bilde som produsentene bare burde vite “i ansiktet”, og i dag brukes ofte som en foreldresort. Grunnen til dette er enkel. Han har gode egenskaper, fra buskens frostbestandighet til godt utbytte og storfrukt.

Talisman ble oppdrettet i 1990 og har i løpet av denne tiden mottatt anerkjennelse fra mange vinbønder. Og sammen med ham – og nye navn. Ofte kan sorten bli funnet som Kesha, Super Kesha eller Kesha Muscat. Etternavnet er spesielt “talende” og understreker en av særegenhetene til druer – en lett muskataroma.

Druer Talisman – sortbeskrivelse, foto

drue maskot karakteristisk Sorten representerer en rekke bordsdruer, men har samtidig et universelt formål på grunn av det høye sukkerinnholdet. Selve bushen kjennetegnes ved sin store størrelse og store kraft. For å dyrke den må du ha mye plass, og med obligatorisk støtte for et langt vintre. Busken trenger kompetent dannelse, fordi eggstokkene dannes i mer enn halvparten av veksten, med minst to bunter. Bær skrelles uten rasjonering..

Den første eggstokken vises allerede i den tredje, noen ganger i det andre året av plantens liv. Men for dette er tilstedeværelsen av en pollinator nødvendig i nærheten, siden det bare dannes hunnblomster i Talisman. Et høyt utbytte vil bli gitt ved å plante druer Kishmish, Augustin eller Aleshenkin som pollinatorer.

Den vokser raskt og tilpasser seg godt til det voksende klimaet. Den vintrer også godt og tåler frost ned til minus 25 ° C uten skade. Alt er i orden med sorten og med sykdomsresistens. Oidium, skorpe og grå råte påvirkes ekstremt sjelden av druer, som de verdsettes for.

Produktivitet og smak

drue bær maskotTalisman er en midt-tidlig sort, som modnes i september, med store bær. Han har kjegleformede klynger, oftest ganske tette, og veier gjennomsnittlig 1 kg. Bærens masse når 20 g, de er ovale, 3,5 cm lange, noe som er karakteristisk for den hvite sorten. Når druene er fullt modne på solsiden, blir bærene gylne.

Druene har et tynt skinn som ikke føles når de spises, og en veldig saftig søt fruktkjøtt, med en knapt merkbar syre. Talismanen kan konsumeres fersk, så vel som å lage en duftende vin på grunn av den lette Muscat -duften. Sukkerinnholdet i en variant som vokser i en varm sørlig stripe når 24%. Hva er et annet argument for å velge druer for bearbeiding.

Fordeler og ulemper med sorten

druer maskot sort beskrivelse foto fordeler og ulemperFordelene med druer Talisman er mange:

  • stabil og sjenerøs høst;
  • utmerket smak og allsidighet i bruk;
  • høy motstand mot sykdommer og lave temperaturer;
  • stor frukt;
  • rask vekst og god roting av stiklinger.

En av de største ulempene med sorten er behovet for pollinering. I tillegg krever disse druene avlingsrasjonering, lang beskjæring på grunn av veksthastigheter og støtte med rikelig voksende areal. Litt ødelegger inntrykket av Talisman og den tynne huden, som ikke kan beskytte den mot veps og horneter. Ellers er variasjonen bare utmerket..

Videoanmeldelse og anmeldelse av Talisman -druen

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive