15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tidlige og vedvarende druer Galahad – beskrivelse av sorten, nye varer av russisk utvalg

Det er interessant å vite når Galahad -druene modnes, beskrivelsen av sorten og dens egenskaper, hvis noen. Jeg har en busk som vokser, den er bare to år gammel, så hva bærene blir, vet jeg ikke ennå. Da jeg ble solgt, ble jeg bare fortalt at sorten er tidlig og hvit, og bør være stor. Jeg skulle ønske det virkelig viste seg å være sant.

Beskrivelse av druesorten Galahad Store og stabile hybrider er kjent ikke bare utenlandske, men også innenlands utvalg. Så til tross for sin ungdom har Galahad -druen, beskrivelsen av sorten og den gratis tilgangen som dukket opp for bare 13 år siden, allerede vunnet popularitet. Og alt takket være de store bærene, høy kraft og god frostbestandighet. Dette lar deg dyrke den ikke bare i sør, men også i tempererte klimaer for å få en god høst..

Galahad druer – sortbeskrivelse

Galahad druebusk Sorten overtok alle de beste egenskapene fra foreldrene. De var Kesha -druer og to Delights, enkle og Muscat. Buskene har fantastisk kraft og kraftige skudd. Hvis plantene ikke ble kuttet, ville lengden på skuddene nå mer enn 40 m.Men vanligvis danner vingårder opptil maksimalt 3 m.Derfor har buskene muligheten til å gi flere næringsstoffer direkte til haugene, og det er mer praktisk å høste.

Galahad er en bordsort beregnet for dyrking i tempererte soner. Den har høy vinterhardhet og tåler frost ned til minus 25 ° C uten risiko for frysing. Det er også viktig at hybriden praktisk talt ikke påvirkes av grå råte, som de fleste kulturtyper lider av..

Når druer modnes, og hva er deres smak

haug med druer galahadHybriden gir den tidligste høsten i de sørlige områdene – allerede i slutten av juli, fordi den bare trenger 100 dager for å modnes fullt ut. Jo lenger nord du kommer, jo mer endres høsttiden i gjennomsnitt med 2 uker.

Buntene i Galahad er vakre, koniske i form og middels løshet. Minste vekt er minst 600 g. Men med riktig pleie kan du vokse klynger opp til 1,5 kg. Bærene er også ganske store, fra 3 til 6 cm lange, ovale, dekket med tett hud. På stadium av full modenhet blir huden lysegrønn og gul. Og også brune flekker og en litt blåaktig voksaktig blomst, karakteristisk for sorten, vises på den. Massen er tett, saftig, søt og sur.

Den utvilsomme fordelen med den tidlige hybriden er selvbestøvning. Tilstedeværelsen av blomster av begge kjønn eliminerer behovet for å plante pollinatorer.

Fordelene med den russiske hybriden

Galahad druer variasjon beskrivelse fordeler og ulemperDen unge sorten har mange fordeler, blant dem:

  • tidlig modenhet;
  • vakre bunter med store smakfulle bær;
  • selvbestøvning;
  • tett hud som beskytter druene mot veps og sprekker;
  • transportbarhet, igjen, takket være det tette skallet;
  • høy frostbestandighet;
  • gråmuggimmunitet.

Men det var ikke uten ulemper – hvis avlingen ikke høstes i tide, holder ikke bærene og smuldrer. I tillegg tvinger kraftig vekst deg til å konstant overvåke buskene og forme dem. Hybriden har ingen andre ulemper..

Videogjennomgang av druesorten Galahad

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive