15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan lage kastanjer i mikrobølgeovnen – raskt, enkelt, deilig

Fortell oss hvordan du lager kastanjer i mikrobølgeovnen. Jeg prøvde denne delikatessen bare noen få ganger, og selv da langt hjemmefra. Det pleide å være vanskelig å finne spiselige frukter fra oss, men nylig så jeg dem i et lokalt supermarked. Selgeren sa at i mikrobølgeovnen er kastanjer like velsmakende som i ovnen, bare raskere. Hvor lenge skal timeren settes?

hvordan koke kastanjer i mikrobølgeovnen Stekte kastanjer er en god idé for en god matbit. Og når du vet hvordan du skal lage kastanjer i mikrobølgeovnen, kan du få en deilig tallerken på få minutter. Søte kastanjer med en behagelig delikat aroma vil tilfredsstille selv de mest sofistikerte gourmeter. Hvis du har tid, kan du også bruke en vanlig ovn. Men når hvert minutt er viktig, vil den uerstattelige assistenten til hver moderne husmor – en mikrobølgeovn – komme til unnsetning. Hun vil raskt steke kastanjene, og etter et kvarter vil deilige frukter flagre på fatet..

Ikke glem at bare spesielle, spiselige varianter brukes til kulinariske formål. Kastanjene samlet under trærne i byparken er ikke egnet for dette. Men slike arter som crenate kastanje, kinesisk mykeste eller europeisk så kastanje vil glede deg med deilige nøtter..

Hvordan lage kastanjer i mikrobølgeovnen – en trinnvis oppskrift

forberedelse av kastanjer Så, etter å ha kjøpt brune frukter, vask dem godt og tørk dem. Bruk deretter et lite triks: lag et kryss på hver kastanje. Du kan vilkårlig, men det er bedre fra siden av halen, slik at det er lettere å rengjøre. Hvis du legger frukt med et helt skall, vil de sprekke under påvirkning av høy temperatur. Årsaken til dette er det høye væskeinnholdet. Vi må vaske utstyret, og nesten ingenting vil være igjen av kjernene selv..

snitt i kastanjerDen videre forberedelsesprosedyren er enkel:

  1. Legg fruktene i en tilstrekkelig dyp glassbeholder eller annen beholder som tåler mikrobølgeovn..
  2. Fyll med litt vann til ca. ¼ noen av nøttene var i væsken.
  3. Sett beholderen i mikrobølgeovn uten å dekke til.
  4. Still inn en tidtaker i 5 minutter (strøm – minst 800 W).

Etter at den angitte tiden har gått, la frukten avkjøle litt og fjern skallet. Det er hele hemmeligheten med å lage kastanjer raskt..

Du må spise stekte kastanjer varme, uten å vente på at de skal kjøle seg ned. Kalde nøtter mister sin mykhet og blir tøffe.

Kaloriinnhold i ristede kastanjer

ristede kastanjerOg en ting til: du skal ikke misbruke delikatessen, og det er ingen vits i å lage for mye mat. Kastanjer er veldig tilfredsstillende, fordi bare 100 g nøtter inneholder nesten 380 kcal. Det er mye fett (34 g) og proteiner (10), og karbohydrater så mye som 7 g. Så stekte kastanjer kan godt erstatte frokosten..

Mikrobølge -stekte kastanjer – video

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive