15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Date palm – hjemmepleie, foto av voksne skjønnheter

Fortell oss hva daddelpalmen elsker, har hjemmepleie (et foto ønskelig) noen særegenheter for det? Jeg har allerede fått en voksen plante som et minne fra naboer som flyttet. De var redde for å ta med seg, siden palmetreet er stort, og veien er fjern. Så de ga det til meg, vel vitende om at jeg virkelig elsker innendørs blomster. Men jeg har de vanlige pelargonier og fioler. Av de eksotiske er det bare en orkide, også en gave. Hva skal jeg gjøre med dette miraklet nå – jeg forstår ikke. Vis hvor høy den kan være.

date palm hjemme omsorg bilde Hvis en ung date med sine flere smale grener som stikker ut i forskjellige retninger ikke gir glede, er en voksen daddelpalme en helt annen sak. Den elegante tykke stammen, dekket med skalaer fra restene av nedfelte nedre blader, er kronet med en luksuriøs hette av ungt stort løvverk. Datumpalme, hjemmepleie (bildet vil være videre) som det er enkelt for – planten er upretensiøs. Etter å ha opprettet betingelser for det så nært som mulig til naturlige forhold, trenger du bare å opprettholde dem. Og vent tålmodig til disse par bladene blir til et ekte tre. Men tro meg, det er verdt det, spesielt siden du ikke trenger å gjøre noe spesielt. Vanning, fôring og transplantasjon – det er hele listen over aktiviteter.

I naturen når daddelpalmen ganske enkelt gigantiske proporsjoner og kan bli opptil 30 meter høy. Lavvoksende varianter dyrkes hjemme. Oftest kan du finne en kompakt Robelen -date med en høyde på ikke mer enn 3 m.

Date palm – hjemmepleie, foto

innendørs daddelpalme For at en eksotisk skjønnhet skal være behagelig og aktivt utvikle seg og danne en vakker koffert, trenger hun den riktige potten og jorda. For unge planter spiller ikke volumet av retter en rolle, men det er bedre å bruke en blomsterpotte ikke bred, men dyp. Datoen har et sterkt rotsystem og trenger plass. For store voksne palmer bør du ta stabile kar som ikke velter under plantens vekt. For dette formålet er beholdere laget av leire, tre eller keramikk egnet..

Når det gjelder jordsmonnet, er det ønskelig at det er fruktbart og inkluderer torv og bladhumus. Å legge til sand for å forbedre jordens struktur vil heller ikke skade..

Belysning og temperatur

belysning og temperatur for datoen hjemmeAlle typer dadler elsker god belysning og kan til og med vokse på sørsiden. Unntaket er unge palmer opptil 2 år. Deres delikate blader må være skyggelagt for direkte stråler..

Romtemperaturen er ganske egnet for en date, og om sommeren kan den til og med tas utenfor. Men han foretrekker å tilbringe vinteren på et kjølig sted ved en temperatur på ikke høyere enn 10 ° C varm.

Hvordan ta vare på hjemmelagde dadler

daddelpalme hjemmepleieNår du vokser en håndflate, må du huske på at den absolutt ikke tåler tørke. For resten er omsorg for datoen det samme som for andre innendørs planter, nemlig:

  1. Hyppig og rikelig vanning. Dessuten må jorda være fuktig selv om vinteren..
  2. Regelmessig sprøyting – datoer som høy luftfuktighet.
  3. Topp dressing fra vår til høst med organisk og spesiell mineralgjødsel for håndflatene. Frekvens – 3 ganger i måneden med en pause på 10 dager.

Når det gjelder transplantasjon, tolererer ikke datoen denne prosedyren godt. Unge planter blir plantet om hvert annet år. Og voksne – ikke mer enn en gang hvert 5. år. I dette tilfellet vil den beste løsningen være omlastning sammen med en jordklump, for ikke å forstyrre røttene..

Det fine med å dyrke en daddelpalme hjemme

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive